Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Sagrada Familia

Tarvitsetko katalaaninkielisen käännöksen? Lähetä tekstisi meille niin saat ei-sitovan tarjouksen!

Kaupankäynti Kataloniassa

Teollisuus on vilkkaampaa Kataloniassa kuin muualla Espanjassa. Vilkasta on erityisesti seuraavilla aloilla: auto- ja kuorma-autoteollisuus, lentokoneiden osien valmistus, kemikaaliteollisuus, huonekaluteollisuus, ruokateollisuus, elektroniikka, tietokoneen osien valmistus ja laivanrakennus. Myös kustannusala, käännösala ja graafinen ala ovat nosteessa.

Katalaaninkieliset kaupankäyntikäännökset

Katalaaneilla on vahva identiteetti. Suurin osa ihmisistä ei puhu englantia, mutta kaikki puhuvat espanjaa. Siitä huolimatta ei ole sopivaa kysyä katalaanilta, puhutko espanjaa. Tällä kysymyksellä aloitat lähinnä tappelun, sillä tällä alueella kukaan ei kutsu espanjan kieltä espanjaksi vaan sitä kutsutaan castellanoksi. Jos menet esimerkiksi kaupungintalolle perustamaan yritystä saat suullisen tiedon castellanoksi, mutta kirjoitetussa muodossa katalaaniksi. Hallitessasi jo valmiiksi espanjan, ranskan tai italian ei katalaanin oppiminen ole kovin hankalaa, sillä se kuuluu samaan kieliperheeseen. Lisäksi kielikurssit ovat täällä ilmaisia!

Lokalisoidut käännökset katalaaniksi

Pikakääntäjän katalaanin taitoiset kääntäjämme hallitsevat useita erikoisaloja. He puhuvat katalaania äidinkielenään ja lisäksi heillä kaikilla on tietty erikoistumisala. Kääntämisen lisäksi he pitävät huolta siitä, että käännös on tehty paikalliseen tyyliin sopivaksi.

Ammattitaitoiset kääntäjät katalaanin käännöksille

Teemme yhteistyötä ainoastaan sellaisten kääntäjien kanssa, jotka kääntävät omalle äidinkielelleen. Tämän lisäksi he asuvat Kataloniassa, joten kielen lisäksi myös paikallinen kulttuuri on heille tuttu. Näin he pystyvät muokkaamaan käännöksen paikallisiin olosuhteisiin sopivaksi. Tämä tarkoittaa sitä että virheettömän kieliopin lisäksi tekstit on lokalisoitu oikean tyylisiksi.

Tarjouspyyntö

Olemme vuosien saatossa saaneet hyvän maineen käännösmarkkinoilla.

Se on mm. seuraavien seikkojen ansiota:

Lähetä tekstisi meille oheisen tarjouspyyntölomakkeen kautta tai jos sinulla on useita tiedostoja lähetä ne sähköpostitse saadaksesi ei-sitovan tarjouksen! Projektipäällikkömme tutustuu aineistoon ja tekee sinulle sen pohjalta tarjouksen. Voit aina myös soittaa meille toimistoaikoina.

2017-01-12T14:23:45.1707266Z
Taina Henriksson
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Tainalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 44 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.