Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Kaupankäynti Liettuassa

Kaupankäynti Liettuassa

Tarvitsetko liettuankielisen käännöksen? Lähetä tekstisi meille niin projektipäällikkömme tekee sinulle ei-sitovan tarjouksen!

Pikakääntäjällä löytyy osaamista myös liettuankielisiä kaupankäyntiä koskevia käännöksiä varten. Meillä on useita kääntäjiä, jotka ovat erikoistuneet kaupan alan teksteihin. Latviassa on paljon hyviä liiketoimintamahdollisuuksia ja meillä on useita liettuaa äidinkielenään puhuvia kääntäjiä.

Liettuankieliset kaupan alan käännökset

Kauppa ja vienti Pohjoismaihin on korkeaa Liettuassa ja tämä luonnollisesti lisää tarvetta korkealaatuisille käännöspalveluille. Meillä on laaja verkosto kääntäjiä, jotka kääntävät omalle äidinkielelleen. He myös asuvat Liettuassa, joten kielen lisäksi paikallinen kulttuuri on heille tuttu. Jokaisella kääntäjillä on lisäksi hallussa tietty erikoisala. Näin voimme aina helposti löytää juuri sinun tarpeitasi vastaavan käännösalan ammattilaisen.

Tarjouspyyntö

Täytä sivun oikeassa laidassa oleva tarjouspyyntölomake tai lähetä tekstisi meille sähköpostitse. Projektipäällikkömme tutustuu aineistoon ja lähettää sinulle sen jälkeen ei-sitovan tarjouksen. Tulet huomamaan, että korkealaatuisen käännöksen ei tarvitse olla kallis.

Henkilökohtainen palvelu

Onko sinulla kysymyksiä? Voit aina myös soittaa meille toimistoaikoina Helsingin (09) 4730 4640 tai Tampereen (03) 4109 3654 toimistoomme. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme ja vastaamme mahdollisiin kysymyksiin. Suomalaiset projektipäällikkömme vastaavat puheluihin ja sähköposteihin. Sama projektipäällikkö on kontaktihenkilönäsi koko käännösprojektin ajan tarjouksen lähettämisestä laskutukseen asti. Hän pitää huolen siitä, että projektillesi löytyy sopiva kääntäjä ja huolehtii myös, että sovitut aikataulut pysyvät. Voit aina ottaa häneen yhteyttä mahdollisten kysymysten kanssa.

2017-01-12T14:29:03.4925556Z
Taina Henriksson
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Tainalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 44 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.