Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Kaupankäynti Malesiassa

Autamme sinua myös malaijin kielen käännöksissä. Ota yhteyttä sähköpostitse niin saat meiltä ei-sitovan tarjouksen.

Kaupankäynti Malesiassa

Kaupankäynti Malesiassa perustuu suhteisiin ja verkostoihin. Siksi onkin hyvä tutustua potentiaaliseen kauppakumppaniin kunnolla. Suomessa kauppaa voidaan käydä siten, että soitellaan muutaman kerran puolin ja toisin ja se riittää, mutta Malesiassa on tärkeää luoda ja rakentaa ensin hyvä suhde.

Pikakääntäjältä saat korkealaatuiset malaijinkieliset, kiinankieliset tai englanninkieliset käännökset riippuen siitä, mitä kieltä kauppakumppanisi käyttää. Voimme auttaa sinua esimerkiksi liikekirjeenvaihdon kääntämisessä. Helpoimmin ja kustannustehokkaimmin kääntäminen malaijin tai kiinan kielelle onnistuu englannin kautta.

Liikeneuvottelut

Ruokailutilanteet ovat monesti osa neuvotteluprosessia, joten älä koskaan kieltäydy liikekumppanisi lounas- tai illalliskutsusta. Täsmällisyys koetaan tärkeäksi, joten kokoukset alkavat yleensä ajoissa. Joskus liikenneruuhkat saattavat aiheuttaa myöhästymisiä, mutta silloinkin on tärkeää pitää muut ajan tasalla mahdollisesta viivästyksestä. Koska suhteiden luominen ja ylläpitäminen on tärkeää alkavat neuvottelut monesti keveällä jutustelulla, jonka tarkoitus on tutustuminen. Titteleiden käyttäminen on Malesiassa yleistä. Jos et olet tietoinen muiden titteleistä niin silloin Mr/Mrs-tittelien käyttäminen riittää.

Markkinat

Malesiassa on monenlaisia vaihtoehtoja kaupankäynnille. Maassa satsataan mm teiden turvallisuuteen. Kuala Lumpur taas on shoppailun mekka, johon tullaan ympäri Aasiaa. Suomen ja Malesian välinen kaupankäynti ei ole kovin suurta, vaikka Malesia nähdäänkin hyvin rauhallisena, poliittisesti tasaisena vähäisen byrokratian maana. Suomesta Malesiaan viedään mm. koneita, paperia ja kemiallisia aineita. Malesiasta Suomeen tuodaan mm. elektroniikkaa ja palmuöljyä. Kaupankäyntiä helpottaa myös se, että malesialaisilla on suhteellisen korkea englannin kielen taito. Me voimme auttaa sinua monenlaisissa kaupankäyntiin liittyvissä käännöksissä.

Tarjous malaijinkieliselle käännökselle

Lähetä tekstisi meille niin saat meiltä kilpailukykyisen tarjouksen korkealaatuisesta käännöksestä. Voit aina lähettää tiedostosi myös oheisen tarjouspyyntölomakkeen kautta. Se on hyvä vaihtoehto silloin, kun käännettäviä tekstejä on vain yksi. Kerro mahdollisesta aikataulusta tai muista mahdollisista käännökseen liittyvistä toiveista jo tässä vaiheessa. Näin osaamme ottaa kaiken tarpeellisen huomioon jo tarjouksen tekovaiheessa.

Soita meille

Jäikö jokin asia mietittämään? Saat projektipäälliköihimme yhteyden myös puhelimitse (09) 4730 4640 toimistoaikoina, jos haluat keskustella käännökseesi liittyvistä asioista. Odotamme soittoasi!

2017-01-12T14:29:56.3958454Z
Henna van Doorn
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Hennalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 46 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.