Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Kaupankäynti Meksikossa

Tarjoamme monipuoliset Meksikon espanjan käännöspalvelut

Meiltä saat ammattitaitoiset kaupankäyntiin liittyvät käännökset myös Meksikon espanjaksi. Lähetä tiedostosi meille niin saat tarjouksen!

Meksiko kuuluu maailman 15 suurimman talouden joukkoon. Suurin osa maan tuonnista ja viennistä tapahtuu Yhdysvaltojen kanssa. Meksikossa on paljon potentiaalia ja sieltä saattaa löytyä kiinnostavia liiketoimintamahdollisuuksia myös suomalaisten kannalta. Kielen lisäksi myös paikallinen kulttuuri eroaa kovasti suomalaisesta. Keräsimme tähän muutamia vinkkejä, joista voi olla hyötyä, jos suunnittelet kaupankäyntiä meksikolaisten kanssa tai Meksikossa.

Kaupanalan käännökset Meksikon espanjaksi tai Meksikon espanjasta

Meksikossa on monipuoliset mahdollisuudet kaupankäyntiin. Tässä muutamia potentiaalisia aloja:

Pikakääntäjän kääntäjät ovat erikoistuneet Meksikon espanjan käännöksiin näillä aloilla.

Etiketti

Sillä on iso merkitys kaupanteon onnistumisessa, että osaat käyttäytyä ”oikein” eli maan tapojen mukaisesti. Meksikolaiset tervehtivät toisiaan kättelemällä ja sanomalla ”Mucho gusto”. He myös puhuttelevat toisiaan käyttämällä titteleitä Señor/Señora tai Señorita. Ajoissa oleminen on myös tärkeää meksikolaisille. Siitä huolimatta liikeneuvottelut etenevät rauhallisemmalla tempolla, mihin suomalaiset ovat monesti tottuneet.

Käännöstarjous

Mikä tekee Pikakääntäjästä hyvän ja luotettavan yhteistyökumppanin käännöksille:

Pyydä käännöstarjousta joko oheisten tarjouspyyntölomakkeen kautta tai lähetä tekstisi sähköpostitse. Projektipäällikkömme analysoi aineistosi ja palaa asiaan niin pian kuin mahdollista. Me takaamme, että saat meiltä tarjouksen, jota on vaikea vastustaa.

Soita meille!

Onko sinulla meille kysymyksiä, joista puhuisit mieluiten puhelimitse? Voit aina soittaa meille joko Helsingin (09) 4730 4640 tai Tampereen (03) 4109 3654 toimistoomme halutessasi lisätietoja siitä, millaisia käännöksiä teemme tai siitä, mitä palveluita voimme sinulle tarjota. Toivottavasti kuulemme sinusta jo tänään!

2017-06-14T11:59:17.3285243Z
Henna van Doorn
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Hennalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 42 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.