Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Tarjoamme kaupankäyntiin liittyvät käännökset Pohjois-Amerikan maiden kielistä ja kielille.

Me tarjoamme kaupankäyntiin liittyvät käännökset Pohjois-Amerikan kielistä ja kielille. Lähetä käännettävät dokumenttisi meille niin otamme sinuun yhteyttä tarjouksen kera!

Kaupankäynti Pohjois-Amerikassa

Tältä sivulta löydät Pikakääntäjän varta vasten sinulle keräämää tietoa kaupankäyntikulttuurista Pohjois-Amerikan maissa. Yksityiskohtaisempaa tietoa saat, kun klikkaat tämän sivun alareunassa olevia maakohtaisia linkkejä. Löydät sieltä tietoa mm. siitä, miten Yhdysvalloissa suhtaudutaan virheisiin sekä sen, millaisia yleiset kokouskäytännöt siellä ovat. Saat vastauksen myös siihen, käsitetäänkö lounasaika Kanadassa työ- vai vapaa-ajaksi. Pohjois-Amerikan maiden kulttuurierot ovat kääntäjillemme tuttuja. Joten se, että teet yhteistyötä meidän kanssa säästää sinulle aikaa ja rahaa, kun voit keskittyä rauhassa asiakassuhteiden luomiseen samalla, kun me huolehdimme käännöksistäsi.

Mistä maista Pohjois-Amerikka muodostuu?

Pohjois-Amerikka sijaitsee nimensä mukaisesti Amerikan mantereen pohjoisosassa. Pohjoisessa se päättyy Jäämereen, idässä Atlanttiin, kaakossa Karibianmereen ja etelässä ja lännessä Tyyneen valtamereen. Mantereen suurimmat valtiot ovat, Kanada, Meksiko ja Yhdysvallat. Vaikka raja ei olekaan täysin selkeä myös Keski-Amerikan katsotaan kuuluvan Pohjois-Amerikkaan. Lisäksi myös Karibian katsotaan kuuluvan siihen. Pohjois-Amerikka on kolmanneksi suurin maanosa Aasian ja Afrikan jälkeen.

Pohjoisamerikkalaiset kääntäjät

Pikakääntäjä tekee yhteistyötä kääntäjien kanssa, jotka asuvat eri puolilla Pohjois-Amerikkaa. Saat meiltä ammattitaitoisten kääntäjien tekemät korkealaatuiset kaupan alaa ja liike-elämää koskevat käännökset.

Laajan, koko Pohjois-Amerikan käsittävän osaamisemme takia voimme tarjota/taata:

Soita meille niin kerromme kuinka voimme auttaa sinua. Olemme juuri laajentamassa toimintaamme Yhdysvaltoihin. Pikakääntäjä on tällä hetkellä nopeimmin kasvava käännöstoimisto Euroopan markkinoilla.

Tarjouspyyntö

Lähetä käännettävät tekstisi meille niin saat meiltä käännöstarjouksen. Käännöstyö käynnistetään välittömästi sen jälkeen, kun olet vahvistanut tilauksen. Voit aina myös soittaa joko Helsingin (09) 4730 4640 tai Tampereen (03) 4109 3654 toimistoomme, jos sinulla on kysymyksiä. Saat aina henkilökohtaisen kontaktin projektipäällikköön, joka auttaa sinua koko projektin ajan. Hän myös vastaa aina mielellään kaikkiin sinua askarruttaviin kysymyksiin.

2017-06-15T06:01:04.6338946Z
Henna van Doorn
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Hennalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 46 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.