Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Kaupankäynti Serbiassa

Tarvitsetko kaupankäyntiaiheisen käännöksen serbiankielelle? Ota yhteyttä sähköpostitse niin autamme sinua!

Kaupankäynti Serbiassa

Eri maiden kaupankäyntikulttuureissa on eroa. Kerromme tällä sivulla hieman Serbian kaupankäyntikulttuurista. Käännöstoimisto Pikakääntäjältä löytyy osaamista myös serbiankielisistä käännöksistä ja autamme sinua mielellämme.

Serbiankieliset kaupankäyntikäännökset

Saat Pikakääntäjältä korkealaatuiset kaupankäyntiä koskevat käännökset. Autamme sinua esimerkiksi liikekirjeenvaihdon kääntämisessä. Me etsimme juuri sinun projektillesi sopivan, serbiaa äidinkielenään puhuvan kääntäjän. Valinta perustuu aina myös kääntäjän erikoisalaan. Etsimme kääntäjän, jonka vahvuudet ovat juuri siinä aiheessa, mitä tekstisi koskee.

Nämä ovat ratkaisevia tekijöitä, kun etsimme kääntäjän projektille:

Kauppasuhteet

Serbialainen kaupankäyntikulttuuri on hyvin hierarkkinen. Jokainen ulkomaankauppaan liittyvä päätös hyväksytetään aina ensin firman johdon puolesta. Vanhempi sukupolvi puhuu usein venäjää ja englannin kieli ei ole yhtä hyvin hallinnassa. Ensimmäinen tapaaminen kuluu yleensä yleisen tutustumisen parissa. Hyvien liikesuhteiden luominen Serbiassa ottaa aikansa. Tapaamisia saattaa olla useita ennen kuin päätöksiä päästään tekemään. Pidä suhdetta yllä tasaisella yhteydenpidolla, tapahtuu se sitten puhelimitse, sähköpostitse tai henkilökohtaisen tapaamisen muodossa. Päätöksiä tehdään vasta kun liikesuhde on hyvä ja luotettavalla pohjalla. Kirjalliset sopimukset olisi hyvä aina tarkastuttaa asianajan toimesta.

Tarjouspyyntö

Jotta saat tarkan hinnan ja toimitusajan käännöstyöllesi sinun tulisi lähettää materiaali meille. Voit tehdä sen joko oheisen tarjouspyyntölomakkeen avulla tai sähköpostitse. Projektipäällikkömme analysoi tekstin ja lähettää sinulle sen jälkeen ei-sitovan tarjouksen.

2017-01-13T08:04:15.9338975Z
Fatima Vangen
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Fatimalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 42 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.