Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Kaupankäynti Singaporessa

Tarjoamme käännökset myös Singaporeen sijoittuvissa käännösasioissa. Lähetä tekstisi meille niin saat kilpailukykyisen tarjouksen!

Kaupankäynti Singaporessa

Singapore sijaitsee Kaakkois-Aasiassa ja sen väkiluku on samaa luokkaa Suomen kanssa. Maa tunnetaan merkittävänä satama- ja kauppapaikkana ja myös korkeasta teknologiaosaamisestaan. Elektroniikka onkin ollut Singaporen kasvun veturi, vaikka sen osuus valmistusteollisuuden tuotannosta onkin laskenut. Tämä johtuu siitä, että elektroniikan tuotantoa on siirretty halvempien kustannusten tuotantomaihin. Kansainvälinen kauppa on Singaporelle elintärkeä asia. Maan talous on ulkomaanviennin varassa. Elintarvike- ja energiahuolto taas ovat tuonnin varassa. Liiketoimintamahdollisuuksia löytyy mm. teollisuuden parista. Pikakääntäjä voi auttaa sinua mm. elektroniikkaan kemian teollisuuteen, koneteollisuuteen ja lääketieteeseen liittyvien käännösten kanssa.

Turismi

Maa on tunnettu erityisesti turismistaan. Suosittuja matkakohteita ovat mm. Orchard Road –kauppakeskuskatu, josta löytyy tukuittain kauppoja ja ravintoloita. Muita suosittuja kohteita ovat Singaporen eläintarha ja Sentosan saari, josta löytyy paljon erilaisia loma-aktiviteetteja.

Autamme sinua miellämme mm. turismiin liittyvissä käännöksissä. Kaikki kääntäjämme kääntävät omalle äidinkielelleen. Näin varmistamme käännösten korkean laadun ja myös nopeat toimitukset. Kääntäjiltämme löytyy kielen lisäksi tuntemusta myös paikallisesta kulttuurista. .

Kaupankäyntiin liittyvät käännökset

Singaporen kulttuuri on monipuolinen ja tässä pienessä maassa asuu useita eri kansoja, mm kiinalaisia, malesialaisia ja intialaisia. Näin myös kielivalikoima on laaja. Autamme sinua esimerkiksi kiinan kielen tai malaijin kielen käännöksissä.

Tarjouspyyntö

Sivun oikeasta reunasta löydät tarjouspyyntölomakkeen. Voit lähettää käännettävän tiedostosi joko sen avulla, tai jos sinulla on useampi kuin yksi käännettävä tiedosto, voit aina lähettää meille sähköpostia. Analysoimme materiaalin ja lähetämme sinulle sen jälkeen sitomattoman tarjouksen. Korkea laatu, kuluttajaystävälliset hinnat ja nopeat toimitukset ovat erikoisalaamme. Soita meille numeroon (09) 4730 4640 niin kerromme lisää!

2017-01-13T08:25:29.1540131Z
Fatima Vangen
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Fatimalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 44 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.