Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Kaupankäynti Sloveniassa

Käännöstoimistomme auttaa sinua myös slovenian käännöksissä. Ota yhteyttä niin autamme sinua!

Kaupankäynti Sloveniassa

Slovenia sijaitsee Keski-Euroopassa. Talouskasvu on ollut maassa tasaista sen jälkeen, kun maa itsenäistyi 90-luvulla.. Slovenialainen kaupankäyntikulttuuri on suoraa ja tarkkaa. ja aikataulussa pysyminen on äärettömän tärkeää. Myöhästymiseen tarvitaan erityisen hyvä syy. Tämä tosin ei varmasti ole ongelma suomalaisille, jotka ovat itsekin tottuneet aikatauluissa pysymiseen. Pikakääntäjällä on kääntäjiä myös kaupankäyntiin liittyvillä aloilla. Kerro meille, mitä tarvitset niin autamme sinua.

Kaupankäyntikäännökset sloveniasta ja sloveniaksi

Meiltä löytyy osaamista kaupankäyntiin liittyviltä aloilta myös slovenian kielellä. Valitsemme näitä käännöksiä varten meiltä kääntäjän, joka on erikoistunut juuri sille alalla, mitä tekstisi käsittelee. Näin varmistamme sen, että tekstissä on käytössä oikea terminologia ja tyyli.

Takaamme sen, että käännös on korkealaatuinen, mutta kuitenkin kilpailukykyinen hintatasoltaan.

Slovenian markkinat

Slovenian markkinat ovat jatkuvassa nousussa. Voimme kääntää mm. seuraavien alojen tekstit sloveniaksi.

Meillä on laajat rekisterit freelance-kääntäjiä, jotka asuvat eri puolilla maailmaa. Voimme myös lokalisoida tekstit kohderyhmää varten sopiviksi.

Tarjouspyyntö

Autamme sinua mielellään slovenian käännösten kanssa. Pyydä tarjousta lähettämällä meille tekstisi sähköpostitse niin palaamme asiaan mahdollisimman pian kilpailukykyisen tarjouksen kera. Voit aina myös soittaa meille toimistoaikoina. Odotamme soittoasi!

2017-01-13T14:35:16.7615520Z
Fatima Vangen
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Fatimalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 50 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.