Käännöksen somalin kielelle

Käännämme tekstisi somalian kielestä tai kielelle. Voit pyytää käännöstarjouksen joko oheisen tarjouspyyntölomakkeen kautta tai sähköpostitse. Autamme sinua eteenpäin!

Kaupankäynti Somaliassa

Kaupankäynti ulkomailla on asia, jota on hyvä miettiä tarkoin etukäteen. Etenkin silloin, kun maa sijaitsee erilaisessa kulttuurissa. Mitä eksoottisempi maa on kyseessä sitä tärkeämpää on tehdä kattava etukäteistutkimus. Tutustu maan poliittiseen ja taloudelliseen tilanteeseen ja yritä löytää luotettavat yhteistyökumppanit. Keräsimme tähän muutamia vinkkejä, joista voi olla hyötyä, kun suunnittelet liiketoimintaa Somaliassa tai somalialaisten kanssa.

Somalian vahvat teollisuuden alat ovat kuljetus, tietoliikenne, kalastus, ilmailu, televiestintä, rakennus, hotellit ja markkinointi. Myös maatalous ja karjatalous ovat kasvavia sektoreita.

Somalialaiset kaupankäyntirutiinit

Somalialaisilla on rento elämäntapa, joka heijastuu myös yrityskulttuuriin. Normaali työviikko tapahtuu yleensä lauantain ja keskiviikon välillä. Työpäivät alkavat yleensä klo 7.00 aikoihin ja päättyvät klo 19.00 aikoihin. Torstai ja perjantai ovat vapaapäiviä Somaliassa, aivan kuten lauantai ja sunnuntai meille.

Liikeneuvottelut

  • Liikeneuvottelut alkavat yleensä puolen tunnin sisään sovitusta ajasta. Ilmoita kuitenkin kauppakumppaneillesi, jos olet saapumassa paikan päälle myöhässä.
  • Torstai ja perjantai ovat pyhäpäiviä. Se tarkoittaa, että torstaisin saatetaan jossain tapauksissa tehdä töitä, mutta perjantaisin ei.
  • Älä koskaan yritä kätellä vastakkaisen sukupuolen edustajaa. Voi olla hyvä vältellä jopa suoraa katsekontaktia. Näin osoitat samalla kunnioitusta.

Liikelounaiden etiketti

  • Muista aina syödä ainoastaan oikealla kädellä.
  • Kun tarjoat muille ruokaa tee se vasemmalla kädellä
  • Yhteisen aterian jakaminen koetaan parhaaksi keinoksi tutustua toiseen
  • Älä aloita ruokailua ennen kuin joku muu tekee sen ensin
  • Ota ruokailu vakavasti ja osoita kiitollisuutta

Somalinkieliset kaupankäyntikäännökset

Käännöstoimisto Pikakääntäjä tuntee Somalian kaupankäyntikulttuurin. Meillä on tuntemusta myös kaupankäyntiin liittyvistä kulttuurieroista. Meidän somalialaiset kääntäjämme puhuvat kieltä äidinkielenään. Heiltä löytyy myös erikoisosaamista kaupan alalta. Hyvälaatuinen käännös on aina myös lokalisoitu paikallisiin olosuhteisiin sopivaksi. Tämä on tärkeää etenkin Somaliassa, jossa puhutaan useita eri murteita.

Ota yhteyttä!

Tarvitsetko käännöksen kaupankäyntiin liittyvistä dokumenteista somalian kielelle? Me autamme sinua! Voit ottaa meihin yhteyttä oheisen tarjouspyyntölomakkeen avulla tai lähettämällä dokumenttisi meille sähköpostitse. Me tutustumme lähettämääsi aineistoon. Voit aina myös soittaa meille.

2017-01-13T14:33:58.1776944Z

Elina Niemi
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Female83950
customer service
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 52 kääntäjältä olemme saaneet 4,9 pistettä 5:stä mahdollisesta.