Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Kaupankäynti Thaimaassa

Voit lähettää meille tekstisi sähköpostitse, milloin tahansa ja teemme sinulle edullisen tarjouksen käännöksestä.

Kaupankäynti Thaimaassa

Thaimaa on monille tuttu kohde lomamatkoilta, mutta liiketoimintamaana se saattaa ollakin vieraampi., Se ei kuitenkaan tarkoita, että se olisi huono vaihtoehto kaupankäynnillisessä mielessä. Kieli ja paikallinen tapakulttuuri saattavat luonnollisesti tuottaa päänvaivaa . Keräsimme tähän muutamia vinkkejä, joista saattaa olla apua sinulle, jos suunnittelet liiketoimintaa Thaimaassa.

Kunnioitus

Päätöksenteossa luotetaan aina vanhempien sanaan. He myös saavat aina ensimmäisenä puheenvuoron. Sen jälkeen puheenvuorot annetaan hierarkiajärjestyksessä Tervehtiminen tapahtuu kättelemällä. Puhuttelu taas tapahtuu käyttämällä titteliä (Hra, Rva, Nti), jonka jälkeen sanotaan henkilön etunimi. Myös ammattitittelit ovat tärkeitä, etenkin silloin, jos paikalla on akateemisia henkilöitä. Korkeaa johtoa saatetaan puhutella joissain tapauksissa jopa tittelillä “Excellency”. Yksi tärkeä kunnioitukseen liittyvä seikka koskee Thaimaan kuningasperhettä. Thaimaalaiset kunnioittavat kuningasta ja kuningatarta ja he odottavat myös ulkomaalaisten toimivan sanoin. Kuvia kuningasparista näkyy katukuvassa, ravintoloissa ja kaupoissa Näille kuville ei missään nimessä saa virnuilla tai osoittaa sormella. Se koettaisiin äärimmäisenä loukkauksena, jopa niin pahana, että liikeneuvottelut pysähtyvät siltä seisomalta.

Neuvottelut ja kieli

Liikeneuvotteluissa käytetään monesti englannin kieltä. Eri osapuolten englannin kielen taso saattaa vaihdella merkittävästi, joten hyödyt varmasti siitä, jos olet käännättänyt kaiken mahdollisen materiaalin thain kielelle. Pikakääntäjä auttaa sinua mielellään kaikessa kääntämiseen liittyvässä asiassa. Valitsemme kääntäjän aina tekstin aihepiirin mukaan Autamme sinua mielellämme esimerkiksi kirjeenvaihdon tai käyntikorttien kääntämisessä . Meidät tunnetaan nopeista toimitusajoista ja korkeasta laadusta myös thai-käännösten kohdalla.

Ota yhteyttä!

Saat meihin yhteyden helposti ja vaivattomasti. Se onnistuu joko oheisen tarjouspyyntölomakkeen avulla, tai lähettämällä meille sähköpostia. Voit aina myös soittaa joko Helsingin toimistoomme numeroon (09) 4730 4640 tai Tampereen toimistoon numeroon (03) 4109 3654. Project Managerimme auttavat sinua mielellään.

2017-01-13T08:26:40.3961366Z
Fatima Vangen
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Fatimalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 42 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.