Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Kaupankäynti ranskankielisessä Kanadassa

Kaupankäynti Kanadassa

Lähetä meille käännettävä tekstisi sähköpostitse, niin lähetämme tarjouksen viipymättä.

Yhdysvallat nähdään yleensä rajattomien mahdollisuuksien maana mutta ranskankielinen Kanada ei jää tässä vertailussa jälkeen. Kanadan hallitus tukee ulkomaankauppaa vahvasti. Suurin osa tästä kaupasta kohdistuu Yhdysvaltoihin, mutta myös Eurooppa on vahvasti mukana.

Vinkki 1: Kokouksissa

Kanadassa liike-elämä voi vaikuttaa jäykältä, mutta ihmisiä puhutellaan kuitenkin usein etunimellä. Kokoukset suunnitellaan huolellisesti ja ne etenevät hyvin johdonmukaisesti. Kokouksissa olijat odottavat, että kaikki saavat tarpeen vaatiessa vuoron puhua. Kokouksiin saavutaan hyvin valmistautuneina, joten pidä huolta että faktat ovat selvillä ja tarpeen vaatiessa myös paperilla. Tärkeät päätökset saadaan tehtyä vain silloin, kun saatavilla on selkeää faktatietoa.

Vinkki 2: Nopea tahti

Kanadalaiset reagoivat tilanteisiin nopeasti. Siksi ei olekaan hyvä antaa liikekumppanin odotella vastausta sähköpostiisi päivätolkulla. Liikekumppani on hyvä pitää ajan tasalla. Muuten hän saattaa olettaa, ettet ole enää kiinnostunut yhteistyöstä ja etsii uuden liikekumppanin.

Vinkki 3: Liikelounaat

Kanadalaiset pitävät lounasaikaa yleensä työaikana vapaa-ajan sijaan. He ovat valmiita investoimaan tämän tauon työajaksi. Siksi onkin hyvä käyttää aika hyödyksi ja kutsua liikekumppani yhteiselle lounaalle. Vaikka tämä olisikin työaikaa on se samalla hieman rennompi tapa tehdä kauppaa kuin neuvotteluhuoneessa tai puhelimessa istuminen.

Vinkki 4: Kielialueet

Kanada on iso ja monipuolinen maa josta löytyy monenlaisia alueita ja kaupunkeja. Siksi onkin hyvä tutustua siihen, missä liikekumppani asuu. Tärkeintä on ottaa selvää, tuleeko liikekumppani englanninkieliseltä vai ranskankieliseltä alueelta. Tämä on tärkeää etenkin silloin, jos haluat käännättää käyntikorttisi toiselle kielelle.

Vinkki 5: Johtamisen kulttuuri

Johtajien ei oleteta varsinaisesti johtavan alaisiaan tiettyyn suuntaan, mutta heidän oletetaan pysyvän päätöksissään. Johtamistyyli on yleensä ystävällistä ja rentoa ja johtajat haluavat monesti olla yksi muiden joukossa. Heillä ei myöskään ole tarvetta korostaa itseään yrityksessä muiden yläpuolelle.

Vinkki 6: Kieli

Kun tarvitset käännöksen Pikakääntäjä on oikea paikka. Meillä on laaja monivuotinen kokemus monenlaisista käännöstöistä. Saat meihin yhteyden oheisen tarjouspyyntölomakkeen kautta tai sähköpostitse. Project Managerimme lähettää sinulle ilmaisen, sitomattoman tarjouksen mahdollisimman pian!

2017-01-13T10:03:42.5992987Z
Henna van Doorn
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Hennalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 46 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.