Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Windsurfing Aruba

ABC-saaret ovat tunnettuja vesiurheilumahdollisuuksistaan. Tarvitsetko käännöksen esimerkiksi hollanniksi? Lähetä tekstisi meille niin autamme sinua!

Kaupankäynti ABC-saarilla

ABC-saaret (Aruba, Bonaire ja Curaçao) sijaitsevat Venezuelan rannikolla, mutta maantieteellisestä sijainnistaan huolimatta ne kuuluvat Alankomaille ja ovat osa Alankomaiden kuningaskuntaa. Sää saarilla on erittäin miellyttävä ja siksi niille voikin matkustaa helposti vuoden ympäri. Saaren hyvä sijainti hurrikaanivyöhykkeen eteläreunalla on mahdollistanut sen, ettei hurrikaania ole tavattu yli sataan vuoteen alueella

Hollanti on ollut saarten virallinen kieli hyvin pitkään aikaa , mutta sen lisäksi siellä puhutaan papiamenton kieltä ja myös espanjaa ja englantia. Papiamenton alkuperästä on kiistanalaista tietoa ja se perustuu joko portugaliin tai espanjaan. Aruba ja Curaçao ovat osa Alankomaiden kuningaskuntaa ja itsenäisiä saaria kun taas Bonaire on osa Alankomaita. Sillä on kuitenkin oma erityisasemansa.

Turismi ja muut liiketoiminnan alat

ABC-saaret ovat tunnetusti erittäin turvallinen matkakohde ja monet turistit palaavat sinne aina uudelleen. Turismi onkin saarille erittäin tärkeä tulonlähde. Turismin lisäksi on myös muitakin aloja, jotka ovat saarille tärkeitä. Näitä ovat: uusiutuva energia, tekniikka ja maatalous. Pikakääntäjä tarjoaa erilaiset Aruballe suuntautuvat kaupankäyntiaiheiset käännökset.

Tarjouspyyntö

Tänä päivänä Pikakääntäjä on markkinoiden nopeimmin kasvava käännöstoimisto. Käännämme melkein kaikille maailman kielille.

Meidät tunnetaan seuraavista seikoista:

Ota selvää, mitä käännöksellesi tulee hinnaksi täyttämällä oheinen tarjouspyyntölomake tai lähettämällä tekstisi meille sähköpostitse . Lähetämme sinulle tarjouksen. Voit aina soittaa meille joko Helsingin (09) 4730 4640 tai Tampereen (03) 4109 3654 toimistoomme halutessasi lisätietoja siitä, millaisia käännöksiä teemme tai siitä, mitä palveluita voimme sinulle tarjota. Odotamme soittoasi!

2017-01-13T07:56:40.9024513Z
Taina Henriksson
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Tainalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 46 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.