Käännökset kiinan kieleen. Kiinan kielen käännöstoimisto

Meillä on monipuoliset kiinan käännöspalvelut ja autamme mielellämme myös sinua. Lähetä tekstisi meille, niin saat sitomattoman tarjouksen.

Kiinan kielen käännöstoimisto

Lähettämällä tekstisi projektipäälliköillemme saat ilmaisen tarjouksen tekstisi käännöksestä sitoumuksetta.

Kiinan kielen käännöksen hinta

Työskentelemme kilpailukykyisin hinnoin. Kiinankielen käännösten hintamme ovat niiden suuren kysynnän ja kattavan kiinan kielen kääntäjäverkostomme vuoksi huomattavasti monia muita kiinan kielen käännöstoimistoja alhaisemmat.

Toimitusajat ja laatu

Toimitamme kiinankielen käännöksesi hyvin lyhyellä toimitusajalla. Kääntäjämme työskentelevät nimittäin myös iltaisin ja viikonloppuisin. Kaikkien kiinankielen kääntäjiemme äidinkieli on kiina ja kääntäjät ovat toimineet ammatissaan jo monta vuotta. Tarkistamme myös kääntäjiemme erikoisalat ja tiedämme siksi tarkalleen yksittäisten kääntäjiemme vahvuudet ja heikkoudet. Tämä tarkoittaa sitä, että teknisistä käännöksistä vastaavat vain ja ainoastaan kokeneet tekniikan alan kääntäjät, lakikäännöksistä taas juridisiin teksteihin erikoistuneet kääntäjät.

Pyydä nyt ilmaista tarjousta tekstisi käännöksestä

Lisätietoja käännöstoimistostamme, erikoisaloista ja työtavoistamme löydät verkkosivustoltamme. Voit lukea esimerkiksi, miten voit pyytää tarjousta virallisesta kiinan kielen käännöksestä tai mille muille kohdekielille me käännämme. Tavoitat meidät nopeimmin sähköpostitse.

Voit tietenkin ottaa meihin yhteyttä myös puhelimitse!

2017-01-18T09:06:12.1617015Z

Taina Henriksson
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Female83950
customer service
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 52 kääntäjältä olemme saaneet 4,9 pistettä 5:stä mahdollisesta.