Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Erittäin kiireelliset käännökset

Kun tarvitset käännöstä pikaisesti, me olemme oikea yhteistyökumppani.

Seisomme nimemme takana. Lähetä meille käännettävä tekstisi sähköpostitse ja vakuutu itse!

Kun annat tekstisi käännöstyön meidän hoidettavaksemme, saat käännöksen takuuvarmasti pikaisesti, sovitussa määräajassa. Meillä on kääntäjiä lähes jokaisessa maassa ympäri maailmaa ja aikaerojen ansiosta voimme tarjota jopa yön aikana valmistuvia käännöksiä. Koska käytämme vain kohdekieltä äidinkielenään puhuvia kääntäjiä, voit luottaa käännösten korkeaan laatuun.

Joskus käännös on kiireisempääkin kiireinen. Esimerkiksi lehdistötiedote on saatava käännettyä lehden toimitukseen kolmessa tunnissa. Tällaisissa tapauksissa käännöstoimeksianto on hoidettava hyvin nopeasti. Tämä tarkoittaa sitä, että kääntäjät lykkäävät muita töitään ja aloittavat heti kiireisen käännöksen työstämistä. Silloin kaikki keskittyy käännöksen pikaiseen toimittamiseen. Nopeat internetyhteydet mahdollistavat käännösprosessin nopean läpiviemiseen ilman teknisiä häiriöitä.

Isot projektit ja nopeat toimitusajat

Olemme luotettava yhteistyökumppani hyvinkin isoille ja kiireellisille projekteille. Tällaisissa tapauksissa jaamme tekstin useamman kääntäjän kesken. Tällä tavalla voimme toteuttaa toimeksiannot hyvin lyhyellä toimitusajalla – asiakkaidemme tyytyväisyydeksi.

2017-01-13T08:40:32.2323119Z
Henna van Doorn
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Hennalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 44 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.