Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Korkealaatuinen englanti-saksa-käännös nopeasti ja vaivatta

Englanti-saksa-käännökset

Haluatko nopean englanti-saksa käännöksen edulliseen hintaan? Meiltä se onnistuu. Lähetä tekstisi sähköpostitse, niin lähetämme sinulle sitomattoman tarjouksen.

Virheetön käännös englannista saksaksi, ja nopeasti? Tällöin olette tulleet oikeaan osoitteeseen. Laajan ammattitaitoisten ja saksaa äidinkielenään puhuvien kääntäjien verkostomme ansiosta Pikakääntäjä löytää helposti kääntäjän tekstillenne. Käytössämme on niin teknisiin teksteihin perehtyneitä kääntäjiä kuin politiikkaan, kulttuuriin, kirjallisuuteen, urheiluun, lääketieteeseen, kuljetukseen, yms. liittyvien tekstien asiantuntijoita.

Toimitiloja useammissa maissa

Hyvä ei välttämättä ole kallista. Sanahinnalla € 0,16 käännätämme tekstinne verrattaen halvemmalla kuin kilpailijamme. Alustavan hinnan käännöksellenne englannista saksaksi laskette kätevästi sivustollamme. Voitte myös lähettää tekstinne sähköpostitse tai käyttää tältä sivulta löytyvää lomaketta.

Yhtenä harvoista käännöstoimistoista toimimme useammissa maissa sekä EU:n sisä- että ulkopuolella. Voitte olla varmoja, että saksan käännöksenne tehdään Saksassa varsinaisesti asuvien kääntäjien toimesta. Kääntäjä hallitsee näin ollen niin nykysaksan erityispiirteet, kuin Saksan historialliset ja tämänpäiväiset tapahtumat, ja kääntää tekstinne kielelle, jonka rakenteet ja sanonnat ovat saksan kielelle ominaisia.

Lyhyesti sanottuna, käännöstoimisto Pikakääntäjän kautta pääsette helpommalla ja halvemmalla. Tämän lisäksi voitte luottaa käännöksen korkeaan laatuun.

Lisätietoja halutessanne ottakaa yhteyttä meihin. Projektipäällikkömme vastaavat mielellään mahdollisiin kysymyksiinne.

2021-02-15T16:38:06.0338307Z
Henna van Doorn
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Hennalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 42 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.