Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Kuinka erilaiselta kosinta voi kuulostaa

Pikakääntäjä Käännöspalvelut – Projektipäällikkö Katja

Kuulemme mielellämme projektistasi. Ota yhteyttä!

Meille ei ole harvinaista että törmäämme erityislaatuisiin projekteihin – eivät edes sellaiset joihin, kokenut projektipäällikkö törmää vain kerran urallaan. Tämä tapahtui projektipäällikkö Jon Ashbournelle seuraavassa projektissa.

Käännös Ruotsin 20 yleisimmin puhutulle kielelle

Kirkko lähestyi projektipäällikköä erikoisella pyynnöllä: Teemapäivän ansiosta he tarvitsivat lauseiden “Minä rakastan sinua. Haluatko mennä naimisiin kanssani?” käännökset 20 Ruotsissa yleisimmin puhutulle kielille. Asiakas ei kuitenkaan toimittanut listaa kyseisistä kielistä, mikä teki työstä vielä haastavamman. Jonin täytyi ensin saada selville kyseiset 20 kieltä ja sitten löytää kääntäjät projektille.

Kuinka 20 kieltä muuttui 43 kieleksi

Monet kääntäjistä kokivat projektin niin mielenkiintoiseksi, että he kysyivät myös heidän kollegojansa mukaan. Kun projekti päättyi, Jon toimitti lopulta 43 kielen käännökset asiakkaalle! “Projekti oli todella hauska ja opettavainen. Se osoitti miten rakkaus ilmaistaan eri puolilla maailmaa.”

Asiakkaamme antoi luvan julkaista kyseisen listan verkkosivuillamme: Kosinnat monilla kielillä.

2017-01-13T09:34:09.4069972Z
Henna van Doorn
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Hennalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 46 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.