Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Kuinka suuri yritys Pikakääntäjä on?

Snelvertaler on kasvanut vuosien saatossa voimakkaasti. Toiminnan alussa vuonna 2000 yritys toimi yhden miehen voimin ja on laajentunut rajusti. Tällä hetkellä Alankomaissa toimii toimistoa ja näissä työskentelee 52 Project Manageria.

Lähes kaikki tekstit käännetään freelancer-kääntäjien toimesta, joita on käytössämme ympäri maailman. Vuoden 2021 alussa tietokantamme sisälsi 4 200 kääntäjää, jotka tekevät käännöksiä 150 kielelle. Keskimäärin he kääntävät yhteensä yli 274 000 sanaa päivässä.

Vuonna 2003 Snelvertaler laajensi toimintaansa Saksaan aloittaen siellä toiminimellä Schnellübersetzer. Tämä ensimmäinen ulkomainen laajennus käsitti toimistot Ulmissa, Berliinissä, Frankfurtissa ja Kölnissä. Toimisto Kölnissä toimii nykyään myös keskuksena saksalaisille, sveitsiläisille ja itävaltalaisille asiakkaille. Vuonna 2004 Snelvertaler laajensi toimintansa myös Belgiaan, Ranskaan, Norjaan, Tanskaan, Suomeen, Iso-Britanniaan ja Irlantiin.

Käännöstoimiston Pikakääntäjä toimeksiantajia ovat niin yritykset kuin yksityisetkin.

Koska Snelvertaler toimii useammassa maassa, voi vastaanne tulla useita toiminimiämme: Schnellübersetzer, Fasttranslator, Hurtigoversætter ja Snabböversättare esimerkkeinä. Yrityksellämme on 7 000 asiakasta 109 maassa.

2019-11-20T11:06:06.0499095Z
Fatima Vangen
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Fatimalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 42 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.