Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Tietoa Pikakääntäjän lakikäännöksistä

Juridisen koulutuksen saaneet kääntäjämme hoitavat juridisten tekstiesi käännökset.

Työskentelemme vain juridisiin käännöksiin erikoistuneiden kääntäjien kanssa. Lähetä käännettävä tekstisi meille sähköpostitse vielä tänään ja vakuutu itse.

Juridisiin käännöksiin erikoistunut kääntäjätiimimme huolehtii käännöksistäsi viimeistä yksityiskohtaa myöten. Kaikki kääntäjämme ovat ammattitaitoisia kääntäjiä ja tuntevat juridisen terminologian perusteellisesti. Lakitekstisi on meillä taatusti osaavissa käsissä. Olemme oikea yhteistyökumppani myös, jos tarvitset apostille-todistuksen tai virallisen kääntäjän leimalla varustetun auktorisoidun käännöksen.

Korkealaatuisia käännöksiä kilpailukykyiseen hintaan

Juridisen käännöksen on luonnollisesti oltava virheetön ja täydellinen alkuperäistekstin toisinto toiselle kielelle. Koska juridisten tekstien kääntäjät ovat erikoistuneet juuri tälle alalle emme tarvitse ulkopuolista apua näihin käännöksiin. Se näkyy myös hinnassa. Et maksa säädösten, asiakirjojen tai tuomioistuinten tuomioiden käännöksistä sen enempää kuin muistakaan käännöksistä.

Käännösten toimitusajat

Huomaa, että kääntäjä voi kääntää päivässä enintään 2 200 sanaa. Mikäli käännös on erittäin kiireinen ja käännettävää tekstiä on paljon, kokoamme kääntäjien yhteistyötiimin. Juridisten tekstien käännökset vaativat hieman tavallisia käännöksiä enemmän aikaa. Koska kääntäjämme työskentelevät myös viikonloppuisin ja iltaisin, voimme kuitenkin tarjota käännöksiä lyhyemmillä toimitusajoilla kuin monet muut käännöstoimistot. Käännöstoimistomme palvelee sinua päivittäin kello 8.30-17.30.

Käännösprojektit - suositukset

Toteuttamamme käännösprojektit ovat usein luonteeltaan luottamuksellisia. Siksi emme mielellään julkista toimeksiantajiemme nimiä. Halutessasi voit kuitenkin pyytää projektipäälliköltä listaa niistä toimeksiantajista, jotka ovat antaneet siihen suostumuksensa. Tässä listassa on kymmeniä asianajotoimistoja, tuomioistuimia ja tunnettuja yrityksiä.

Pyydä tarjousta käännöksestä

Jos tarvitset nopeasti tarjouksen tekstisi käännöksestä, lähetä käännettävä tekstisi meille sähköpostilla. Projektipäällikkömme lähettää sinulle sähköpostitse ei-sitovan tarjouksen.

2017-01-13T14:18:14.2123073Z
Fatima Vangen
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Fatimalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 42 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.