Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Monipuoliset lakitekstien käännökset – työtodistuksista tuomioistuimen päätökseen

Lakitekstien käännökset

Olemme erikoistuneet juridisten tekstien kääntämiseen. Lähetä meille käännettävä tekstisi sähköpostitse, niin otamme sinuun yhteyttä.

Käännöstoimisto Pikakääntäjä on ollut jo vuosien ajan suunnannäyttäjä lakitekstien käännöksissä. Haluatpa kääntää sitten työ– tai vuokrasopimuksen, patentin, yrityksen säännöskirjan tai poliisiraportin, käännämme tekstin ammattitaidolla. Lakiteksteihin erikoistuneet kääntäjämme puhuvat kohdekieltä äidinkielenään, ja ovat erikoistuneita oikeustieteelliseen sanastoon. Näin voit olla varma, että luottamuksellisten tekstiesi käännökset ovat erittäin korkealaatuisia.

Lakitekstin käännöshinta

Käännöstoimistomme tarjoaa edulliset hinnat. Laajan kääntäjäverkostomme sekä markkinoiden tuntemuksemme ansiosta pystymme tarjoamaan jatkuvasti edulliset käännöshinnat; usein huomattavastikin edullisemmin kuin vastaavat käännöstoimistot.

Nopeus ja laatu

Valitessasi meidät käännöstoimistoksenne, saatte käännöksen nopeasti ja vaivatta. Useat kääntäjistämme työskentelevät nimittäin myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tekstisi tulee kääntämään kohdekieltä äidinkielenään puhuva kääntäjä, joka omaa useiden vuosien kokemuksen lakitekstien kääntämisestä.

Ilmainen tarjous käännöksellesi

Halutessasi lisätietoa käännöstoimistostamme, erikoistumisaloistamme ja työtavoistamme, tutustuthan sivustoomme. Sivustoltamme löydät tietoa mm. tarjoamistamme kieliyhdistelmistä ja hinnoistamme.

Sivustomme kautta voit myös ottaa yhteyttä projektikoordinaattoreihimme, jotka vastaavat mielellään mahdollisiin kysymyksiinne.

2017-06-15T06:06:48.9443222Z
Fatima Vangen
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Fatimalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 50 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.