Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Latvialainen kääntäjä latviankielistä käännöstä varten

Latvian kielen käännökset

Saat meiltä ammattitaitoiset latviankieliset käännökset. Laita meille sähköpostia, niin projektipäällikköömme lähettää sinulle paluupostissa tarjouksen

Etsitkö ammattimaista käännöstoimistoa, joka kääntää asiakirjasi latviankielelle tai latviankielestä muille kielille nopeasti ja luotettavasti? Me pystymme auttamaan sinua! Työskentelemme latvian kieltä äidinkielenään puhuvien pätevien freelance-kääntäjäammattilaisten kanssa ja voimme siten tarjota sinulle edullisia käännöksiä, joiden laatu on korkea. Kääntäjämme eivät tee käännöksiä pelkästään latviasta suomeksi tai suomesta latviaksi. Tiedustele mahdollisista kieliyhdistelmistä tarkemmin projektipäälliköiltämme. Kerromme sinulle muista mahdollisista kieliyhdistelmistä sähköpostitse tai puhelimitse.

Ammattimainen latvia- suomi- ja suomi-latvia-kääntäjä

Yhä useammalle yritykselle Baltian maat ovat tärkeitä tuonti- ja vientikumppaneita, mutta myös tuotantomaita. Tässä tilanteessa on tärkeää, että käännös on kirjoitettu oikealla sävyllä, jotta se helpottaisi viestintää liikekumppanisi ja hänen yrityksensä kanssa. Avustamme sinua jokapäiväisessä viestinnässäsi Latviaan ja käännämme kirjeenvaihtosi, vuosikertomukset, käyttöoppaat ja sopimukset ammattimaisella otteella. Pikakääntäjä-käännöstoimistollamme on sopivia kääntäjiä kaikentyyppisille käännöksille, joiden lähde- tai kohdekieli on latvia. Mitä kokeneempi kääntäjä on, sitä laadukkaampi on käännöksen lopputulos. Kääntäjiemme päämääränä on kääntää tekstin sisältö sopivalla tyylillä, ja samalla sisällyttää käännökseen alkuperäistekstin yksityiskohdat, kielen nokkeluus sekä erityistoiveesi. Kun käytät palveluitamme, käännöksistäsi tulee laatutuotteita.

Käännöstoimisto suomi-latvia

Teemme yhteistyötä ainoastaan natiivikääntäjien kanssa. Tämä tarkoittaa sitä, että latviankielisen käännöksen tekee aina latviaa äidinkielenään puhuva kääntäjä. Kääntäjiemme ansiosta voimme taata sinulle korkeimman käännöslaadun. Kun käännät tekstisi meillä, saat ammattimaisen lopputuloksen.

Yleistietoa latvian kielestä

Latvia kuuluu balttikielien itäisempään ryhmään ja se käsitetään osaksi indogermaanista kieliperhettä. Latviankieli on nykymuodossaan nuorempi kuin sen sukukieli liettua. Perinteisissä latvialaisissa kansanlauluissa sekä kansanomaisissa runoissa esiintyvässä kielessä on paljon yhtäläisyyksiä muun muassa latinan, kreikan sekä sanskritin kanssa. Sanastoon on tuotu lainoja saksasta, ruotsista, venäjästä sekä viime aikoina englannista. Latvian Euroopan Unioniin liittyminen ja sitä myötä alkanut laajojen lakitekstien kääntäminen osoitti aukkoja latvian sanastossa. Valtiollinen käännöstoimisto kokeilee ja kehittää uusia sanoja näihin tarpeisiin.

Latviaa kirjoitetaan latinalaisilla kirjaimilla. Latvia on tyyppiesimerkki fleksiokielestä – fleksiopäätteiden käyttö korvaa artikkelit. Jopa ulkomaalaiset erillisnimet saavat latviassa taipuvan päätteen (Nominatiivin maskuliinissa -s tai -is, feminiinissä -a tai -e; -o –loppuiset nimet eivät taivu). Nämä muodot kirjoitetaan latviassa äänneasun mukaan (esimerkiksi Džordžs V. Bušs - George W. Bush ja Viljams Šekspīrs - William Shakespeare).

2019-12-02T11:39:06.5435955Z
Fatima Vangen
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Fatimalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 42 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.