Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Asiakirjan sinetti

Lähetä meille käännettävä asiakirjasi ja projektipäällikkömme palaa asiaan tarjouksen kanssa.

Mitä auktorisoitu käännös maksaa?

Auktorisoidun käännöksen tekeminen maksaa tavallisesti enemmän kuin tavallinen käännös, ja sen toimitusaika on pidempi. Syy tähän on ennen kaikkea se, että tietyn kieliyhdistelmän auktorisoituja kääntäjiä löytyy Suomesta harvoin kymmentä enemmän ja nämä kääntäjät ovat luonnollisesti usein melko varattuja.

Tavanomaisesta käännöksestä poiketen, meidän ei ole mahdollista tarjota kiinteitä sanakohtaisia hintoja auktorisoiduissa käännöksissä. Meidän tulee nähdä aina nähdä asiakirja etukäteen, jotta voimme lähettää tarjouspyynnön tuona hetkenä vapaana olevalle kääntäjälle.

Saadaksemme hinta- ja toimitusaikatiedot mahdollisimman nopeasti, pyydämme sinua lähettämään sähköpostitse skannatun kopion, tai vaihtoehtoisesti älypuhelimellasi otetun valokuvan asianomaisesta asiakirjasta. Huomioithan, että lähettämässäsi kuvassa saa näkyä ainoastaan käännettävä asiakirja, eikä esimerkiksi pinta, jonka päällä olet kuvan ottanut. Tarkista myös, että asiakirja näkyy kuvassa kokonaan ja on helposti luettavissa. Muista ottaa kuva kaikista asiakirjan puolista, joissa näkyy tekstiä.

2017-10-20T13:29:41.1840812Z
Fatima Vangen
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Fatimalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 42 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.