Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Miten mainossanakampanjoiden käännättäminen tapahtuu?

Lähetä meille AEA-tiedostosi, niin saat meiltä käännöstarjouksen.

Lähetä meille AEA-tiedostosi, niin saat meiltä käännöstarjouksen lyhyessä ajassa.

Googlen mainossanoilla markkinointi kannattaa, jos haluat markkinoida tuotetta tai palvelua vieraan maan markkinoilla,

Voit kopioida Google-kampanjoissa käyttämäsi tekstit, asiasanat ja mainosten kohdesivut Word-tiedostoon ja lähettää sen käännettäväksi meille.

Yleensä käännöstoimisto lähettää tällaisissa tapauksissa käännöksen Word-tiedostona takaisin. Ongelmana tällöin on, ettei kääntäjä ole huomioinut mainossanojen maksimipituutta, minkä vuoksi käännös vaatii muokkausta. Arabiankielisten tekstien kohdalla on huomioitava lisäksi kirjoitus oikealta vasemmalle, puhelinnumeroita lukuun ottamatta.

Monipuolinen kokemus mainossanakampanjoiden kääntämisestä

Google suosittelee Pikakääntäjää mainossanakampanjoiden kääntämisen asiantuntijana. Työskentelemme Adwords Editor Archive -tiedostojen kanssa, mikä tarkoittaa, että saat käännöksen heti sellaisessa tiedostomuodossa, jonka voit suoraan liittää Google-tiliisi. Mainoskampanjasi on siten heti aktiivinen ilman, että joutuisit tuskailemaan tekstin pituuden kanssa. Käännämme mielellämme myös sinun yrityksesi mainoskampanjat haluamallesi kielelle!

Soita meille ja kerro suunnitelmistasi niin autamme sinua eteenpäin. Löydät meidät seuraavista kaupungeista: Helsinki ja Tampere. Onko toimipisteemme liian kaukana? Ei hätää. Tavoitat meidät luonnollisesti myös sähköpostitse. Lähetä sähköpostia asiantuntijallemme niin hän ottaa sinuun yhteyttä ja kertoo, miten mainossanojen kääntäminen tapahtuu.

2017-01-18T13:30:01.8094610Z
Taina Henriksson
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Tainalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 44 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.