Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Mongolia

Olemme oiva yhteistyökumppani myös mongolian kielen käännöksissä. Ota yhteyttä, niin teemme sinulle tarjouksen.

Mongolian kielen käännökset

Pikakääntäjä tarjoaa luotettavat ja laadukkaat mongoliankieliset tai mongolian kielestä käännetyt käännökset. Teemme päivittäin lukuisien eri aihepiirien käännöksiä lukuisille eri kieliyhdistelmille niin yksityis- kuin yritysasiakkaille. Suunnitteletko kaupantekoa ulkomailla? Silloin on hyvä ottaa yhteyttä käännöstoimistoon.


Mongolian kieli

Mongolian tasavalta sijaitsee Itä-Aasiassa. Sen rajanaapureita on Venäjä ja Kiina. Mongoliassa puhutaan lukuisia eri murteita. Mongolian puhutuin kieli on mongolin kieli ja suurin osa asukkaista puhuu sen halha-murretta. Mongolian lisäksi kieltä puhutaan Kiinassa, Kirgisiassa ja Venäjällä. Mongolian kieli kuuluu mongolialaisen kielikunnan lisäksi altailaiseen kielikuntaan, johon myös turkin kieli kuuluu.

Ota yhteyttä!

Pikakääntäjällä on vuosien kokemus laadukkaista käännöstöistä ja autamme sinua mielellämme kaikenlaisissa käännösasioissa. Palvelemme niin yksityis- kuin yritysasiakkaita ja voimme käännöksen lisäksi tehdä tarjouksen esimerkiksi aineiston taitosta, jos tarve näin vaatii. Ota yhteyttä sähköpostitse tai oheisen tarjouspyyntölomakkeen avulla. Project Managerimme lähettää sinulle ilmaisen ja sitomattoman tarjouksen mahdollisimman pian!

2019-12-02T11:36:38.9525955Z
Henna van Doorn
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Hennalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 42 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.