Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Tarvitsetko käännöstä useammalle kielelle?

Monikieliset käännösprojektit

Pikakääntäjä hoitaa myös monikieliset käännösprojektisi. Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Pikakääntäjä ei ole tunnettu vain laadukkaista ja nopeista käännöksistään, vaan myös luotettavuudestaan ja laadustaan. Siksi meillä on pitkä lista tyytyväisiä asiakkaita, jotka tukeutuvat asiantuntijuuteemme. Autamme asiakkaitamme paitsi kiireellisissä käännöksissä, myös monimutkaisissa ja monikielisissä projekteissa. Olemme erikoistuneet mitä erilaisimpiin kieliyhdistelmiin, kuten esimerkiksi saksasta englannin, espanjan, venäjän, ranskan, japanin tai persian kielelle. Mikään kieli ei ole meille liian eksoottinen. Tietokannassamme on lukuisia eri aloihin erikoistuneita freelancer-kääntäjiä. Siten voit olla varma, että tekstisi käännös on varmoissa käsissä. Monikielisten projektien kohdalla laskemme asiakkaillemme mielellämme myös paljousalennuksen. Voit lähettää käännettävän tekstin sähköpostitse suoraan projektipäälliköllemme .

Käytännön esimerkkejä

Viime vuosina olemme saaneet yhä enenevässä määrin kyselyjä monikielisistä käännöksistä. Vastaamme kaikenkokoisten yritysten monikielisiin käännöstarpeisiin.

Alla muutamia esimerkkejä monikielisistä käännösprojekteistamme:

Yksi vakituisista asiakkaistamme on leivänparanteiden ja liuotinaineiden toimittaja, joka vie tuotteita menestyksekkäästi useisiin maihin Euroopassa, Lähi-idässä, Etelä-Amerikassa ja Kaakkois-Aasiassa. Siksi asiakas tarvitsee säännöllisesti käännöksiä monissa kielipareissa. Projektipäällikkömme ovat jo tarkalleen tietoisia asiakkaan toiveista. Olemme sopineet asiakkaan kanssa kyseisten projektien kohdalla kiinteät hinnat, mikä mahdollistaa projektien vieläkin nopeamman aloittamisen. Kaikkien kyseiselle asiakkaalle toimittamiemme kieliyhdistelmien mainitseminen tässä olisi liikaa, mutta tässä kuitenkin muutama kohdekieli: arabia, bulgaria, kiina, tšekki, tanska, viro, suomi, ranska, kreikka, unkari, italia, latvia, liettua, norja, romania, venäjä, serbia, espanja ja puola.

Yksi pitkäaikaisista asiakkaistamme on kansainvälisesti toimiva markkinointiyritys. Myös tälle asiakkaallemme olemme toteuttaneet muutamia monikielisiä käännösprojekteja muun muassa seuraaviin kieliin: flaami, englanti, saksa, ranska, portugali, norja, espanja, italia, ruotsi, turkki, unkari, tanska, tšekki, puola ja kreikka. Usein käännämme kyseiselle markkinointitoimistolle lyhyitä, kiireellisiä tekstejä. Joskus toimisto työstää tai täydentää tekstiä vielä käännösprosessin aikana. Tämäkään ei ole meille ongelma. Välitämme asiakkaan toiveet eteenpäin kääntäjälle, joka mukauttaa käännöstään muutosten mukaisesti.

Tarjoamme tämän palvelun tietysti myös kaikille uusille asiakkaillemme. Jokin aika sitten saimme soiton eteläsaksalaiselta suunnittelutoimistolta, joka etsi käännöstoimistoa toteuttamaan 26 kielelle käännettävän projektin viikon sisällä. Tämä ei ollut meille ongelma ja toimitimme asiakkaalle valmiin projektin sähköisessä muodossa toivotussa määräajassa. Tämän laajuisten projektin toteuttaminen on meille mahdollista, sillä meillä on yhteistyökumppaneina lukuisa joukko osaavia ja kokeneita kääntäjiä. Näin kyseinen asiakas säästyi 26 eri kohdekielelle kääntävän kääntäjän etsimiseltä, erillisten toimeksiantosopimusten solmimiselta ja projektin kontrolloimiselta. Ja tämän kaiken toteutimme edullisesti, ilman piilokustannuksia tai muita ikäviä yllätyksiä.

Alennusta mahdollisuuksien mukaan ensimmäisestä toimeksiannosta

Saat meiltä ilmaisen tarjouksen sitoumuksetta ja pieni tervetuloalennuskin on välillä mahdollinen, etenkin silloin, jos toimeksiantosi ei ole kiireellisimmästä päästä. Ota yhteyttä sinua lähellä olevaan toimistoon tai lähetä kyselysi sähköpostitse. Projektipäällikkömme lähettää sinulle sähköpostitse ei-sitovan tarjouksen.

2017-01-13T11:43:05.1994991Z
Fatima Vangen
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Fatimalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 42 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.