Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Nopea, mutta edullinen käännös ruotsista suomeksi

Ruotsi-suomi-käännökset

Lähetä tekstisi meille sähköpostitse ei-sitovaa tarjousta varten.

Käännöstoimisto Pikakääntäjän kautta saat ruotsi-suomi-käännöksesi nopeasti ja vaivatta, ilman että maksaisit siitä turhia. Käännös ruotsista suomeksi maksaa nimittäin ainoastaan EUR € 0,22 per sana. Voit siis itse laskea alustavan hinnan käännöksellesi ruotsista suomeksi. Halutessasi kattavamman hintatarjouksen, täytä tältä sivulta löytyvä tarjouspyyntölomake tai lähetä ruotsinkielinen tekstisi sähköpostitse.

Todistettua ammattitaitoa

Suomessa pärjäät arkikeskustelussa usein ruotsin kielellä ja sinua ymmärretään hyvin. Esim. julkaistulle tekstille asetetut vaatimukset ovat kuitenkin korkeammalla, ja onkin suositeltavaa että otat tällaisissa tapauksissa yhteyttä ammattikääntäjään. Käännöstoimisto Pikakääntäjän henkilökunta on valmiina antamaan tekstisi juuri oikealle kääntäjälle, liittyipä tekstisi sitten mihin aihepiiriin hyvänsä, aina yksikertaisesta matkakertomuksesta monimutkaiseen tekstiin jossa pienelläkin virheellä saattaa olla juridiset seuraukset.

Eri aihepiireihin erikoistuneet kääntäjät

Käytössämme on niin kaunokirjalliseen kuin lääketieteelliseen, tekniseen ja lainopilliseenkin tekstiin erikoistuneita kääntäjiä, mutta käännämme yhtä menestyksekkäästi niin urheilua, luontoa, ilmastoa, historiaa kuin talouttakin koskevat tekstit. Kaikki kääntäjämme ovat erikoistuneet tietyn aihepiirin tekstien kääntämiseen, ja aihepiiriä, joka ei olisi jonkin kääntäjistämme läpikotaisessa hallinnassa, ei ole.

Halutessasi lisätietoa otathan yhteyttä Suomen projektikoordinaattoriimme. Hän avustaa sinua mielellään ja on selvillä hyvän käännöksen toteuttamiseen liittyvistä yksityiskohdista.

2017-01-18T13:31:40.6783469Z
Fatima Vangen
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Fatimalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 44 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.