Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Nopeat ja laadukkaat käännökset saksasta ranskaan

Saksa-ranska-käännökset

Lähetä meille käännettävä tekstisi sähköpostitse, niin lähetämme sinulle sitomattoman tarjouksen.

Haluatko nopeasti laadukkaan käännöksen saksankielestä ranskankielelle? Tällöin voitte ottaa yhteyttä Pikakääntäjä-käännöstoimistoon. Käännöspalvelumme tunnusmerkkejä ovat nopeus, tarkkuus ja oikeellisuus. Sivun reunassa olevan tarjouspyyntölomakkeen kautta voitte lähettää käännettävän materiaalin. Jos sinulla on useita käännettäviä tiedostoja, voitte lähettää ne helpoimmin sähköpostitse.

Ranskaa ranskalaisilta

Olemme yksi harvoista käännöstoimistoista, joka toimii ympäri Eurooppaa useissa toimistoissa. Ranskankielisien käännösten osalta käytämme Pariisissa sijaitsevan toimistomme apua. Käytössämme on laaja yhteistyöverkosto kääntäjiä, jotka puhuvat äidinkielenään ranskaa ja asuvat Ranskassa. Tämä takaa, että saksankielisen tekstinne kääntäjä on perillä paikallisista tavoista.

Eri toimialojen erikoisosaajia

Meillä on käytössämme erikoisosaajia teknisten-, lääketieteellisten ja lakitekstien kääntämiseen. Käännämme toki myös muita aiheita kuten politiikka, talous, urheilu, matkailu, liikenne, ruoka, ympäristö ja muoti.

2017-01-13T10:54:05.5625648Z
Taina Henriksson
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Tainalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 44 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.