Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Suora kontakti norjan kielen kääntäjien kanssa

Norjan kielen käännöstoimisto, käännökset norjan kielestä ja kieleen.

Toimistomme Oslossa. Lähetä meille kyselyä sähköpostitse, niin saat käännöstarjouksen sitoumuksetta.

Pikakääntäjä on yksi harvoista käännöstoimistoista, jolla on Euroopan kattava käännöstoimistojen yhteistyöverkosto. Siten voimme poikkeuksetta tarjota takuuvarmaa laatua. Norjan toimistojemme projektipäälliköt tuntevat useimmat kääntäjämme henkilökohtaisesti ja tietävät tarkalleen, mihin aloihin kääntäjät ovat erikoistuneet ja millaisiin projekteihin kukin heistä soveltuu. Tämän ansiosta saat meiltä aina laatukäännöksiä edulliseen hintaan.

Enemmän kuin norjan kielen käännöstoimisto

Käännöstoimistomme toimipaikka on Oslossa. Olemme valinneet toimipaikan norjan kielen erikoisuuksien, Norjan tarjoamien mahdollisuuksien ja maan korkean koulutustason vuoksi. Tarjoamme käännöksiä sekä uusnorjaksi että kirjanorjaksi. Oslo n toimistomme tarjoaa paljon muutakin: Neuvomme sinua käännöstarpeissasi, olipa kyseessä minkä tahansa kielen käännös, monikielinen käännösprojekti, verkkosivujen lokalisointi tai InDesign-projekti. Isompien projektien kohdalla paljousalennus on mahdollinen. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteydenotot

Kaikki toimistomme työskentelevät itsenäisesti ja voivat tarjota käännöstarpeisiisi soveltuvan kääntäjän. Jos haluat tietää lisää, ota meihin yhteyttä. Voit soittaa tai lähettää tekstisi ja kysymyksesi meille myös sähköpostitse. Projektipäällikkömme lähettää sinulle sähköpostitse ei-sitovan tarjouksen.

2017-01-13T14:29:46.2365028Z
Henna van Doorn
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Hennalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 42 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.