Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Ruotsi-norja-käännökset

Meiltä saat myös ruotsi-norja-käännökset. Ota yhteyttä ja lähetä tekstisi meille sähköpostitse, niin lähetämme sinulle sitomattoman tarjouksen.

Norjankielinen käännös norjaa äidinkielenään puhuvilta kääntäjiltä

Tarvitsetko pikaisesti norjankielisen käännöksen ruotsinkieliselle tekstillesi, mutta et halua tinkiä laadusta? Olet silloin oikeassa osoitteessa. Käännöstoimisto Pikakääntäjä toimii yhtenä harvoista käännöstoimistoista useammasta Eurooppalaisesta toimistosta käsin. Näin ollen esimerkiksi ruotsinkielisen tekstisi kääntäminen voidaan koordinoida Suomen toimistostamme käsin norjaa äidinkielenään puhuvalle kääntäjälle. Valtaosa norjan kääntäjistämme asuu vakituisesti Norjassa. Sinulle asiakkaanamme tämä tarkoittaa sitä, että norjakielinen käännöksesi on takuuvarmasti sujuvakielistä, nykyaikaista norjaa.

Lisäksi löydämme tekstillesi kääntäjän riippumatta siitä tarvitsetko käännöksesi kirjanorjaksi (bokmål) vai uusnorjaksi eli nykynorjaksi (nynorsk). Ottaessasi yhteyttä, ilmoita kumman variantin käännökselle sinulla on tarvetta, ja ohjaamme tekstisi oikealle kääntäjälle.

Laadun ei tarvitse olla kallista

Yllä kuvailluista palveluistamme huolimatta et maksa Pikakääntäjällä käännöksestäsi enempää kuin muiden vastaavien käännöstoimistojen kautta tilatessasi. Laadukas ruotsi-norja-käännös ei nimittäin tule kalliimmaksi kuin € 0,20 per lähdekielen sana. Voimme tarjota edulliset hinnat Pikakääntäjää varten suunnitellun tietokoneohjelman takia.

Laskutuksen ja kirjanpidon automatisoinnin myötä kaikki huomiomme suuntautuu ainoastaan tärkeimpään, eli käännökseesi. Lisäksi näin saavuttamamme säästöt näkyvät siellä missä pitääkin: käännöksesi hinnassa.

Pikaiset toimeksiannot tervetulleita

Tehokas tiedonkulku sekä tavoitettavuus on suuri osa tarjoamaamme palvelua. Voit aina ottaa meihin yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostitse. Osa kääntäjistämme työskentelee myös iltaisin ja viikonloppuisin, mikä on hyvä tietää tarvitessasi käännöstä nopeasti. Pikaiset toimeksiannot ovat meille arkipäivää, tähän viittaa jo nimemmekin, Pikakääntäjä.

2017-01-13T11:06:46.2396249Z
Fatima Vangen
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Fatimalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 44 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.