Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Översättningsbyrån Pikakääntäjä

Begär en offert för er översättning via formuläret till höger eller e-post så återkommer vi med ett förmånligt erbjudande!

Om oss

Pikakääntäjä är en etablerad översättningsbyrå med 15 års erfarenhet och har genom åren kommit att bli ett internationellt företag med kontor i flera länder. Vi gör översättningar inom flertalet olika branscher och till nästan alla språk. Våra kunder är allt från privatpersoner och föreningar till internationella företag och myndigheter.

Varför välja Pikakääntäjä?

Dessa saker karaktäriserar våra tjänster bäst:

Snabba leveranser

Pikakääntäjä lever upp till sitt namn med snabba leveranser. Våra översättare är erfarna och specialiserade inom många olika områden. De har även tillgång till den senaste teknologin vilket möjliggör snabba leveranser. De kan vid behov arbeta kvällar och helger. Berätta för oss redan vid offertförfrågan när du senast behöver översättningen, så behandlar vi ärendet utgående från detta. Vi skickar alltid ut en offert så snabbt som möjligt. De offerter vi skickar är alltid icke bindande, vilket betyder att du inte betalar något. Offerten blir gällande först då du antar erbjudandet.

Specialiserade översättare

Pikakääntäjä använder sig endast av översättare som översätter till sitt eget modersmål. Utöver det är varje översättare specialiserad inom ett eller flera områden. Vi känner till våra översättares bakgrund, utbildning och erfarenheter och kan därför välja rätt översättare för rätt jobb. Detta förarbete gör att översättningarna görs av professionella översättare som behärskar översättningsområdets vokabulär och still.

Tekniskt specialkunnande

Som översättningsbyrå är vi inte bara begränsade till översättningar utan kan även hjälpa dig med korrekturläsning och layout av de dokument som du vill ha översatta. Vi har en teknisk avdelning som kan hjälpa dig med att forma texten efter den layout som du vill ha. Du sparar tid i och med att du inte behöver vända dig till ännu en byrå för att få layouten gjord enligt ditt önskemål.

Konkurrenskraftiga priser

Våra översättare använder den nyaste teknologin som stöd för sitt översättningsarbete. Projektledarna har effektiva administrativa program för att underlätta vid beställningar så att proceduren löper fort och friktionsfritt. Som ordspråket säger: tid är pengar. Det stämmer även hos oss. När allt går snabbt och effektivt, möjliggör det även konkurrenskraftiga priser.

Vill du veta mer om översättningsbyrån Pikakääntäjä?

Du får kontakt med oss genom e-post, eller genom att ringa oss på telefon.

Pikakääntäjä - snabb, kunnig och pålitlig!

2017-01-18T13:23:37.6840523Z
Taina Henriksson
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Tainalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 46 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.