Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Käännöstoimisto?

Käännöstoimisto

Lähetä meille käännettävä tekstisi sähköpostitse, niin lähetämme sinulle sitomattoman tarjouksen.

Kyllä, oikea termi on käännöstoimisto. Mikäli tarvitset tarjouksen käännöksellesi, lue eteenpäin. Tai pyydä suoraan ei-sitovaa tarjousta lähettämällä tekstisi meille sähköpostitse. Voit myös täyttää sivun oikealta puolelta löytyvän tarjouspyyntölomakkeen.

Tulet saamaan meiltä tarjouksen mahdollisimman pian.

Käännöstoimisto Pikakääntäjä huolehtii siitä että tekstillesi löydetään sille parhaiten sopiva freelance kääntäjä, samalla kun hinnat pysyvät alhaisina.

Kysymys: Kuinka on mahdollista, että alhaisella hinnalla saa hyvän kääntäjän?

Vastaus: Meillä on käytössämme erittäin laaja ja monipuolinen freelance-kääntäjien rekisteri. Tästä syystä löydämme kääntäjän usein käden käänteessä. Tämä vähentää meidän hallinnollisen työn määrää ja vaikuttaa myös hintaan. Joskus jos tekstin aihe on erittäin haasteellinen tai harvinainen, saattaa myöskin käännöksen hinta hieman nousta meidän listahinnoistamme. Tiedämme kuitenkin kullakin hetkellä tarkalleen kuka 4 200 kääntäjistämme on käytettävissä, ja näin voimme antaa sinulle käännöstyön hyvää hintaa vastaan.

Olemme valinneet sinulle kääntäjien parhaimmiston seuraavilla valintakriteereillä:

Hyvän kääntäjän tunnistaa muun muassa aiheen läpikotaisesta tuntemisesta ja kielen virtaavuudesta. Tämän lisäksi kokemus käännöstöistä on erityisen tärkeää. Kääntäjämme asuvat ja työskentelevät maassa, jossa kohdekieltä puhutaan ja omaavat vuosien kokemuksen alalta. Käännöksesi on meillä hyvissä käsissä. Koska monet kääntäjistämme työskentelevät myös iltaisin ja viikonloppuisin, nopea toimitus on usein mahdollista.

Hintatarjous etukäteen

Käännöksen hinta koostuu tekstin vaikeustasosta, käännettävän tekstin määrästä ja sen kiireellisyydestä. Lähettäessäsi tekstisi käännöstoimistollemme sähköpostitse, pidämme huolta siitä että saat mahdollisimman hyvän käännöstarjouksen nopeasti. Voit myös käyttää sivun oikeasta laidasta löytyvää tarjouslomaketta.

Tekstiäsi käsitellään ehdottoman luottamuksellisesti.

Lisätietoa käännöstoimistomme historiasta ja työskentelytavastamme löydät sivustoltamme.

Pikakääntäjä, nopein ja asiantuntevin käännöstoimistoista.

2019-11-05T14:10:08.9625006Z
Fatima Vangen
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Fatimalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 42 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.