Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Käännöstoimisto Oslossa

Kartta, jossa näkyy Pikakääntäjän toimiston sijainti Oslossa

Ota yhteyttä Oslossa

Olemme valinneet käännöstoimistomme toimipaikaksi Oslon, koska kaupungilla on tärkeä asema Euroopan pohjoisella alueella. Oslossa sijaitsevan toimistomme kokeneet projektipäälliköt tarjoavat käännöspalveluja muun muassa norjan, ruotsin ja tanskan kielillä.

Voimme vastata kaikkiin käännöstarpeisiisi, oli kyseessä sitten käyttöturvallisuustiedotteen norjankielinen käännös tai monimutkaisten oikeudellisten asiakirjojen suomenkieliset käännökset. Tarjoamme lähes kaikkia erikoisaloja edustavien tekstien käännöksiä 150 eri kielille.

Kääntäjämme ovat äidinkielenään käännöskieliä puhuvia ammattilaisia, joilla on kokemusta ja tietämystä useilta eri aihealueilta. Oslon toimistomme on erikoistunut öljy- ja kaasuteollisuuden teknisiin teksteihin, mutta niiden lisäksi käännämme kaiken tyyppiset asiakirjat huolella ja nopeasti.

Ota yhteyttä meihin jo tänään ja kysy lisää!

Energia on Norjassa tuottoisa elinkeinoelämän ala

Oslon kaupungin taloudellinen menestys perustuu pääasiassa merenkulkualalle. Oslolla on ollut tärkeä rooli myös vesivoimatuotannossa viimeisen 100 vuoden aikana sekä offshore-öljytuotekehityksen alalla viimeisen 40 vuoden aikana, mikä on tuonut alueelle ainutlaatuista osaamista. Se on myös yksi maailman johtavista tutkimuskeskuksista elektroniikkateollisuuden ja matkaviestinnän aloilla.

Miten luomme laadukkaita käännöksiä, jotka auttavat viemään yritystäsi eteenpäin

Pikakääntäjä on yksi maailman johtavista käännöspalveluista. Globaaliin verkostoomme kuuluu 4 200 äidinkielenään käännöskieliä puhuvaa kääntäjää ja projektipäällikköä, jotka tekevät joka päivä yhteistyötä tuottaessaan erittäin korkealaatuisia käännöksiä. Käyttämällä aikavyöhykkeitä eduksemme voimme toimittaa käännöksesi perille mahdollisimman nopeasti. Näin voimme varmistaa valmiin käännöksen jopa jo seuraavaksi päiväksi.

Nopeus ei kuitenkaan ole kaikki kaikessa. Monimutkaiset projektit vaativat usein huomattavan paljon valmistelua ja seurantaa. Käännösten yhdenmukaisuuden varmistamiseksi terminologimme luovat mukautettuja käännösmuisteja (TM). Kun toistuvat sanat ja ilmaisut otetaan näin huomioon, käännösprosessista saadaan nopea ja hinnasta kilpailukykyinen.

Yhdenmukaiset käännökset auttavat vahvistamaan yritysidentiteettiä ja edistävät johdonmukaista viestintää sekä asiakkaiden että liiketoimintakumppanien kanssa. Oslossa toimivat projektipäällikkömme ovat apunasi koko käännösprosessin ajan.

Ammatilliset jäsenyydet

Käännöstoimistomme perustettiin vuonna 2000, ja se tunnetaan ansioituneena tekijänä. Käännöstoimistomme on seuraavien ammatillisten järjestöjen jäsen.

ATA-logo

Olemme ATA:n (the American Translators Association) yritysjäsen

EUATC- ja VViN-logo

Kun käännöksesi tulee Euroopan markkinoille, noudatamme EUATC:n eurooppalaisia standardeja

ISO 9001 ja ISO 17100

Eurooppalaiset tuotantokeskuksemme Hollannissa ja Saksassa ovat ISO 9001- ja ISO 17100-sertifioituja

Yhteystiedot

Oslo
Nydalsveien 28
0484 Oslo
+47 2152 0253

2018-12-06T14:51:30.9329812Z
Fatima Vangen
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Fatimalle sähköpostia

Elämme haastavia aikoja yritysmaailmassa, ja luovat ratkaisut ovat tarpeen. Olemme käytettävissä normaalisti sekä uusille, että vakioasiakkaillemme, ja olemme valmiita löytämään juuri teille tilanteeseen sopivan ratkaisun käännöstarpeillenne.

Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 42 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.