Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Portugalin kielen käännökset Pikakääntäjältä

Käännöstoimisto portugalinkielisille käännöksille

Meiltä saat monipuoliset portugalin käännökset. Lähetä tekstisi meille sähköpostitse, niin saat meiltä sitomattoman tarjouksen

Käännöstoimisto Pikakääntäjä toimittaa käännöksiä kaikilla kieliyhdistelmillä, niin myös portugalin kielellä. Manuaaleista lehtiartikkeleihin, lakiteksteistä urheiluselostuksiin: ei ole tekstityyppiä joka ei olisi kääntäjillemme tuttu. Käytössämme on niin lainopilliseen tekstiin, lääketieteelliseen tekstiin, proosaan kuin teknilliseen tekstiinkin erikoistuneita kääntäjiä. Lisäksi työskentelemme mitä erinäisimpiin osa-alueisiin erikoistuneiden kääntäjien kanssa. Kulttuuri, luonto, ympäristö, ilmasto ja liikenne, vain muutamia mainitaksemme, ovat kaikki meille tuttuja aiheita.

Kattava kouluttautuneiden kääntäjien verkostomme

Kaikki kääntäjämme ovat paitsi kääntäjäksi valmistuneita, myös portugalia äidinkielenään puhuvia. Tästä syystä voit olla varma käännöksesi korkeasta laadusta. Tiheän ja kattavan kääntäjäverkostomme ansiosta löydämme nopeasti parhaan mahdollisen kääntäjän tekstillesi. Lisäksi osa kääntäjistämme työskentelee myös iltaisin ja viikonloppuisin, joten kiireelliset työt ovat harvoin ongelma.

Laadukas käännös portugaliksi lyhyellä toimitusajalla, mutta edullisin hinnoin

Käännöstoimisto Pikakääntäjän tunnusmerkkeinä ovat käännösten korkea taso ja lyhyet toimitusajat. Tästä huolimatta emme ole sen kalliimpia kuin kilpailijamme. Sivustomme kautta voit itsekin kätevästi laskea alustavan hinnan käännöksellesi, mille kielelle käännöksen sitten tarvitsetkin.

Tarvitessasi kattavamman tarjouksen, voit myös täyttää tältä sivulta löytyvän tarjouslomakkeen, tai lähettää tekstisi sähköpostitse. Tulemme ottamaan teihin yhteyttä yhden työpäivän kuluessa.

2019-11-22T13:59:49.2276351Z
Henna van Doorn
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Hennalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 42 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.