Esitelmäsi on huomenna, mutta tarvitset käännöksen tänään?

Nopeasti ja ammattitaitoisesti!

Kiireelliset käännökset ammattitaidolla. Lähetä meille vain kiireellisesti käännettävä tekstisi sähköpostitse, niin me huolehdimme kaikesta muusta!

Meiltä saat PowerPoint-esityksestäsi laadukkaan käännöksen, esimerkiksi englannin kielelle nopeasti ja vaivattomasti. Teemme yhteistyötä yhdysvaltalaisten, kanadalaisten ja australialaisten kääntäjien kanssa, joten pystymme hyödyntämään aikaeron edut. Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka teet tilauksen iltapäivällä, mutta tarvitset valmiin käännöksen jo seuraavana aamuna ei tämä ole ongelma, jos löydämme kääntäjän, joka asuu esimerkiksi Yhdysvalloissa. Välillä myös saman päivän aikana tapahtuvat toimitukset ovat mahdollisia, etenkin jos tilaus tehdään aikaisin aamusta. Muistathan kuitenkin sen, että nopeimmin käännös onnistuu kuitenkin aina silloin, kun tekstiä voi suoraan muokata sen sijaan, että PowerPoint–diat olisivat tallennettuna erillisinä kuvina. Ota meihin yhteyttä ja vakuutu palveluistamme itse!

2016-07-28T07:40:01.4311384Z

Fatima Vangen
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Female83950
customer service
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 52 kääntäjältä olemme saaneet 4,9 pistettä 5:stä mahdollisesta.