Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Puolalainen kääntäjä puolan kielistä käännöstä varten

Puolankielinen käännöspalvelu

Olemme erikoistuneet puolankielisiin käännöksiin. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Työskentelemme ammattimaisten ja pätevien freelance-kääntäjien kanssa, joiden äidinkieli on puola, ja voimme siksi tarjota sinulle edullisia ja korkealaatuisia käännöksiä. Meillä on tietokannassamme kääntäjiä kaikille kielille sekä kaikille erityisaloille. Siksi voimme täyttää käännöstoiveesi ongelmitta, olipa kyse sitten kirjojen, sopimuksien, lehtiartikkeleiden, rahoituskertomusten, käyttöohjeiden tai päivittäisen kirjeenvaihdon kääntämisestä puolaksi. Tiedustele tarkemmista mahdollisuuksista projektipäälliköiltämme. Annamme mielellämme myös lisätietoja sähköpostitse tai puhelimitse esim. muista kielistä, joista voimme kääntää puolaksi tai joille voimme kääntää puolan kielestä.

Ammattimainen puola-suomi-, suomi-puola-kääntäjä

Yhä useammalle yritykselle Itä-Euroopan maat ovat tärkeitä tuonti- ja vientikumppaneita, mutta myös tuotantomaita. Tässä tilanteessa on tärkeää, että käännöksenne on kirjoitettu oikealla sävyllä, jotta viestintäsi liikekumppaninne ja hänen yrityksensä kanssa sujuisi vaivatta. Avustamme sinua jokapäiväisessä viestinnässänne Puolaan ja käännämme kirjeenvaihtosi, vuosikertomuksia, käyttöoppaita ja sopimuksia ammattimaisella otteella. Pikakääntäjä -käännöstoimistollamme on sopivia kääntäjiä kaikentyyppisille käännöksille, joiden lähde- tai kohdekieli on puola. Panemme parhaat kääntäjät töihin, jotta tekstisi saisi ammattimaisen käännöksen. Mitä kokeneempi kääntäjä on, sitä laadukkaampi on käännöksen lopputulos. Kääntäjiemme päämääränä on kääntää tekstin sisältö sopivalla tyylillä, ja samalla sisällyttää käännökseen alkuperäistekstin erikoisseikat, kielen kikat sekä erityistoiveesi. Kun käytät palveluitamme, käännöksistä tulee laatutuotteita.

Puola-suomi, suomi-puola-käännöstoimisto

Käännökset voivat nopeasti epäonnistua, jos kääntäjä on huonosti koulutettu, tai jos hänellä ei ole tarpeeksi kokemusta. Meille työskentelevät vain äidinkieliset kääntäjät, joilla on täydelliset kielelliset taidot puolan kielessä. Heidän ansiostaan voimme taata korkeimman käännöslaadun. Kun annat tekstisi meidän käännöstoimistollemme käännettäväksi, saat ammattimaisen tuloksen.

Yleistä tietoa puolan kielestä

Moderni puolan kirjakieli kehittyi 1500-luvulla Puolan länsiosassa Posenin seudulla puhuttujen murteiden pohjalta. 1500-luvulla puolan kielestä tuli yksi Keski-Euroopan tärkeimpiä kieliä. Nousun tähän asemaan mahdollistivat puolan kielen rikkaus ja taipuisuus.

Puolan kielessä on lainasanoja vanhasta tsekistä ja 1000-1400 –lukujen saksan kirjakielestä, kuten myös latinasta ja kreikasta. Lähemmässä historiassa puola imi vaikutteita varsinkin italiasta, ranskasta, englannista, ukrainasta, valkovenäjästä, unkarista, turkista ja saksan kirjakielestä, mutta myös vähän venäjästä ja jiddiksestä. Nykyään englannin vaikutus puolan kieleen on huomattava.

Kuten muutkin elävät kielet, on puolan kieli (sekä sen kielioppi että sanasto) ajan kuluessa erilaisten normaalien kehityssuuntien ja muutosten alaisena. Jotkin muutokset jäävät kieleen sen pysyviksi osiksi, joillakin taas on melkein mitätön vaikutus tai ne jäävät unohduksiin.

2019-11-22T13:59:18.9736351Z
Fatima Vangen
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Fatimalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 42 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.