Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Ranskan kieli

Ranskankieli

Tarvitsetko käännöksen ranskaksi. Saat meihin näppärästi yhteyden sähköpostitse.

Ranska on yksi kielistä, joka juontaa juurensa latinasta. Näitä kieliä kutsutaan romaanisiksi kieliksi. Ranska on tärkeä kieli myös Afrikassa johtuen siirtomaa-ajoista. Pitkään Euroopan eliitti käytti kielenään ranskaa. Ranska on yksi Yhdysvaltojen virallisista kielistä ja yksi Euroopan Unionin 21:stä virallisesta kielestä.

Faktoja ranskan kielestä

Maat, joissa ranskaa puhutaan: Ranska, Belgia, Luxemburg, Sveitsi, Monaco, Kanada ja useita maita Afrikassa.

Ranska on lisäksi virallinen kieli Ranskassa, Algeriassa, Belgiassa, Beninissä, Burkina Fasossa, Burundissa, Kambodzassa, Kanadassa, Comoreilla, Djiboutissa, Päiväntasaajan-Guineassa, Gabonissa, Guineassa, Italian Valle d'Aostassa, Norsunluurannikolla, Kamerunissa, Laosissa, Luxemburgissa, Madagaskarilla, Malissa, Marokossa, Mauritaniassa, Monacossa, Nigerissä, Senegalissa, Seychelleilla, Tsadissa, Togossa, Tunisiassa, Vanuatussa, Yhdysvaltojen Louisianassa, Vietnamissa ja Sveitsissä.

Noin 130 miljoonaa ihmistä puhuu ranskaa äidinkielenään.

Kirjaimet ovat ranskassa roomalaisia ja kielen luokittelu on seuraava: Indoeurooppalaiset --- romaaniset --- gallialaiset kielet. Korsikan kieli muistuttaa paljon ranskaa. Muita vähemmän ranskaa muistuttavia kieliä ovat: italia, espanja, portugali, latina, romaani ja papiamento.

Me Pikakääntäjällä autamme sinua mielellämme kaikissa ranskan kielen käännöksiin liittyvissä asioissa Voit ottaa helposti yhteyttä meihin oheisen tarjouspyyntölomakkeen kautta tai sähköpostitse.

2017-01-13T11:21:36.0355956Z
Taina Henriksson
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Tainalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 44 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.