Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Kääntäminen ranskaksi kanadalaisen kääntäjän toimesta

Kääntäminen ranskaksi

Me autamme sinua kaikissa ranskan käännöksissä. Tarjouspyyntöä varten voitte käyttää oheista lomaketta tai lähettää tekstinne sähköpostitse.

Hoidamme nopeasti käännöksenne ranskaksi. Voitte pyytää ei-sitovan tarjouksen lähettämällä tekstinne meille sähköpostitse. Saatte mahdollisimman nopeasti tarjouksen, kun Project Managerimme on analysoinut tekstinne.

Muistattehan mainita tarjouspyynnössänne milloin tarvitsette valmiin käännöksen. Tarvittaessa projektipäällikkömme antavat neuvoja ja lisätietoja.

Ranskankielinen käännöstoimistomme Kanadassa

Käännökset ranskaksi tekee kääntäjä, joka asuu Kanadassa ja puhuu kieltä äidinkielenään. Kääntäjämme ovat lisäksi erikoistuneet eri aloille, joten voimme aina valita kääntäjäksi henkilön, jolta löytyy erikoisosaamista. Tarvitsette sitten käännöksen oikeustieteellistä, kaupallisesta tai vaikka matkailuun liittyvästä tekstistä, on Pikakääntäjä oikea paikka.

Voitte ottaa meihin yhteyttä ranskankielisten käännösten osalta kaikilla ammattialoilla. Meillä on hyvät yhteydet Kanadassa asuviin ranskankielisiin kääntäjiin. Tämä mahdollistaa sen, että voimme aina luvata korkealaatuiset ja oikeakieliset käännökset asiakkaillemme.

Tekstinne ovat hyvissä käsissä

Teemme yhteistyötä freelancer-kääntäjien kanssa. Osa heistä työskentelee usein myös arki-iltaisin ja viikonloppuisin. Näin voimme toimittaa käännöksiä nopeasti. Tarjouspyyntöä varten voitte käyttää lomaketta sivuillamme tai lähettää tekstinne sähköpostitse.

2019-11-22T13:14:29.2756351Z
Henna van Doorn
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Hennalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 42 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.