Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Pikakääntäjä kääntää tekstisi romaniankielelle

Romanian kielen käännökset, käännökset romanian kielestä ja kieleen

Haluatko lisätietoja romanian kielen käännöksistä? Ota meihin yhteyttä sähköpostitse!

Pikakääntäjä tarjoaa käännöksiä romaniankielestä ja kieleen lähestulkoon kaikilla erikoisaloilla. Työskentelemme ainoastaan romaniaa äidinkielenään puhuvien kääntäjien kanssa, joilla on monen vuoden kokemus muun muassa markkinointitekstien, käyttöohjeiden, lehdistötiedotteiden tai esimerkiksi taidetta, kulttuuria, urheilua ja tiedettä käsittelevien tekstien kääntämisestä. Valitsemme kääntäjämme huolella ja kaikilla kääntäjillämme on soveltuva yliopistokoulutus ja jatkokoulutus. Lisäksi monet esimerkiksi teknisiin käännöksiin erikoistuneista kääntäjistä ovat aiemmin työskennelleet teollisuudessa ja pystyvät siksi monimutkaistenkin laitteiden ja koneiden kohdalla ymmärtämään, mistä esimerkiksi käyttöohjeissa on kysymys.

Romanian kielen kääntäjien laaja verkosto

Koska kaikilla kääntäjillämme on soveltuva korkeakoulututkinto, voit luottaa siihen, että saat aina korkealaatuisia käännöksiä. Kattavan kääntäjäverkostomme avulla voimme nopeasti löytää juuri sinun teksteillesi sopivan kääntäjän. Suurin osa romanian kielen kääntäjistämme työskentelee tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin ja siksi kiireisetkään käännökset eivät ole meille ongelma.

Tarvitsetko laadukkaan käännöksen lyhyellä toimitusajalla? Senkään ei tarvitse olla kallista.

Tavaramerkkimme ovat korkealaatuiset käännökset ja nopeat toimitusajat. Siitä huolimatta emme kuitenkaan ole muita verrattavia käännöstoimistoja kalliimpi. Sen lisäksi tarjoamme joustavaa ja asiantuntevaa palvelua. Ota yhteyttä projektipäällikköihimme ja vakuutu itse palvelujemme tasosta. Tavoitat meidät joko sähköpostitse tai puhelimitse.Projektipäällikkömme lähettää sinulle sähköpostitse ei-sitovan tarjouksen.

2019-11-22T13:58:21.0406351Z
Fatima Vangen
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Fatimalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 42 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.