Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Ruotsin kielen käännökset ja kääntäjät

Ruotsin kielen käännöspalvelu. Ammattitaitoiset käännökset ruotsin kielestä ja kieleen.

Pikakääntäjä on asiantuntijasi, kun tarvitset ruotsin kielen käännöstä. Kaipaatko lisätietoja? Lähetä meille kysymyksesi sähköpostitse tai ota meihin yhteyttä puhelimitse. Autamme sinua mielellämme!

Pikakääntäjällä on laaja verkosto kokeneita ja erittäin osaavia kääntäjiä. Kääntäjämme työskentelevät freelance-pohjalta ja kääntävät yksinomaan omaan äidinkieleensä. Kääntäjämme ovat erikoistuneita eri aloille. Esimerkiksi lainopillisen koulutuksen saanut kääntäjä kääntää lakitekstejä kuten esimerkiksi sopimuksia ja yleisiä sopimusehtoja. Lääketieteen koulutustaustan omaava kääntäjä taas kääntää esimerkiksi potilastietoja ja tekniikkaan erikoistunut kääntäjä käyttöohjeita, määrälaskelmia jne. Siten voimme ongelmitta vastata käännöstoiveisiisi, olipa kyse sitten kirjallisuuden, sopimusten, lehtiartikkeleiden, vuosi- tai tilikertomusten, käyttöohjeiden tai päivittäisen liikekirjeenvaihdon kääntämisestä. Kysy tarkempia toimitusehtoja projektipäälliköiltämme. Lisätietoja ruotsin kielen kielipareista saat tietysti myös puhelimitse tai sähköpostitse.

Ammattitaitoiset kääntäjämme

Käännöstoimistomme Pikakääntäjä tarjoaa juuri tarpeisiisi soveltuvan ruotsin kielen kääntäjän. Haluamme tarjota vain parasta laatua ja siksi teemme työtä vain pätevimpien kääntäjien ja tulkkien kanssa. Mitä kokeneempi kääntäjä, sitä toimivampi käännös. Kääntäjämme pyrkivät välittämään lähdetekstin sisällön kulloinkin sopivalla tyylillä ja ottamaan huomioon käännettävän tekstin erityisominaisuudet sekä asiakkaan mahdolliset erityistoiveet. Jos siis haluat laatukäännöksen, ota meihin yhteyttä!

Ruotsin käännökset

Käännökset epäonnistuvat helposti, jos kääntäjällä ei ole soveltuvaa koulutusta tai riittävää kokemusta. Meidän kääntäjämme ovat vain ja ainoastaan ruotsia äidinkielenään puhuvia ammattilaisia. Siten voimme taata käännöksellesi korkeinta laatua. Jos haluat ammattimaista jälkeä, jätä tekstiesi kääntäminen meidän huoleksemme.

2017-01-13T12:52:54.4083781Z
Henna van Doorn
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Hennalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 42 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.