Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Ruotsin kääntäjiä ja ruotsin käännöksiä

Suomi-ruotsi- ja ruotsi-suomi-käännökset

Ota yhteyttä sähköpostitse niin saat ei-sitovan tarjouksen käännöksellesi.

Käännöstoimisto Pikakääntäjällä on käytössään erittäin laaja valikoima kokeneita kääntäjiä. He työskentelevät freelancereina käännöspalvelullemme. He ovat erikoistuneet tietyille aloille ja kääntävät vuosien kokemuksella omalle äidinkielelleen. Tällöin voimme valita käännöstänne varten juuri siihen sopivan ja erikoistuneen kääntäjän. Käytössämme on niin lääketieteellisiä kuin teknisiäkin kääntäjiä.

Ammattimaisia kääntäjiä

Käännöstoimistomme Pikakääntäjä käyttää kääntäjinä kokeneita ja ammattimaisia kääntäjiä, jotta tekstinne käännös olisi paras mahdollinen laadultaan. Mitä enemmän kääntäjällä on kokemusta, sitä varmemmin käännös saadaan vastaamaan toivottua lopputulosta. Tavoitteemme on kääntää teksti asiaan sopivalla tyylillä ja pyrkiä toteuttamaan myös teidän erikoistoiveitanne käännökseen liittyen.

Ammattimainen ruotsi-suomi tai suomi-ruotsi-kääntäjä

Pikakääntäjä-käännöstoimistollamme on sopivia kääntäjiä kaikkiin käännöstarpeisiinne ruotsiksi ja ruotsista. Panemme parhaat kääntäjät töihin, jotta tekstinne saisi ammattimaisen käännöksen. Mitä kokeneempi kääntäjä on, sitä tehokkaampi on käännöksen lopputulos. Kääntäjämme pyrkivät kääntämään tekstisisällön sille sopivalla tyylillä ja samalla sisällyttämään kohdetekstiin tärkeät yksityiskohdat, kielelliset erikoisuudet ja erityiset toiveenne. Meidän palveluitamme käyttäessänne käännöksestänne tulee laatutuote.

Ruotsi-suomi-, suomi-ruotsi-käännöstoimisto

Käännökset voivat nopeasti epäonnistua, jos kääntäjä on huonosti koulutettu, tai jos hänellä ei ole tarpeeksi kokemusta. Meille työskentelevät vain kohdekieltä äidinkielenään puhuvat kääntäjät, joilla on erinomaiset taidot myös käännöksen lähtökielessä, suomessa tai ruotsissa. Tällä tavoin pystymme takaamaan käännöksellesi mahdollisimman korkean laadun. Kun annat tekstisi meidän käännöstoimistollemme käännettäväksi, voit odottaa ammattimaista tulosta.

Yhteydenotto

Saat meihin helposti yhteyden, jos tarvitset käännöksen joko suomesta ruotsiksi tai ruotsista suomeksi. Voit täyttää oheisen tarjouspyyntölomakkeen, kun käännettäviä tiedostoja on vain yksi tai haluat vain lisätietoa käännöksistä. Kun tiedostoja on enemmän kuin yksi, ota yhteyttä sähköpostitse. Projektipäällikkömme analysoivat lähettämäsi aineiston ja palaavat sen jälkeen asiaan mahdollisimman pian.

2017-01-18T13:32:42.3975182Z
Henna van Doorn
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Hennalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 44 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.