Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Ruotsinkielinen kääntäjä ruotsinkieliselle käännökselle

Ruotsinkielinen käännöspalvelu

Asiantunteva käännöspalvelu ammattitaitoisille käännöksille. Ota yhteyttä sähköpostitse.

Pikakääntäjä-käännöstoimistollamme on suuri valikoima kokeneita päteviä kääntäjiä. He työskentelevät meille freelance-pohjalta ja kääntävät vain äidinkielelleen. Meidän kääntäjämme ovat erikoistuneet eri erikoisaloille. Oikeustieteellisesti koulutettu kääntäjä kääntää lakitekstejä, kuten sopimuksia ja kauppasopimusten ehtoja. Kääntäjät, joilla on lääketieteellinen tausta, kääntävät esimerkiksi potilastietoja ja teknisellä osaamisella varustetut kääntäjät kääntävät käyttöohjeita, suoritustaulukoita jne. Niinpä voimme täyttää käännöstarpeenne ongelmitta, olipa kyse sitten kirjojen, sopimusten, lehtiartikkeleiden, rahoitusselostusten tai käyttöohjeiden kääntämisestä, tai päivittäisen kirjeenvaihdon kääntämisestä ruotsalaiselle liikekumppanillenne. Tiedustelkaa tarkempia tietoja Project Managereiltamme. Kerromme sinulle sähköpostitse tai puhelimitse muista kielistä, joista voimme kääntää ruotsiksi tai joille voimme kääntää ruotsista.

Yleistietoa ruotsin kielestä

Ruotsi kuuluu germaaniseen kieliperheeseen, ja sitä kautta samalla indoeurooppalaisten kielten joukkoon.

Ruotsia puhuu äidinkielenään noin 8,5 miljoonaa ihmistä. Tästä joukosta noin kahdeksan miljoonaa ihmistä asuu Ruotsissa. Lopuista ruotsin puhujista noin 290 000 on Suomessa asuvia suomenruotsalaisia.

Ruotsalaiset voivat kommunikoida norjalaisten ja tanskalaisten kanssa melkein ongelmitta. Tämä vaihtelee kuitenkin alueellisesti. etelä-ruotsalaiset, varsinkin skånelaiset, ymmärtävät tanskaa suhteellisen hyvin, sillä heidän murteensa on läheistä sukua tanskalle. Länsi-ruotsalaisilla, kuten Värmlannissa ja Taalainmaalla asuvilla, on sen sijaan ongelmia ymmärtää tanskaa, muttei heillä ei sitä vastoin ole ongelmia norjan ymmärtämisessä.

Ota yhteyttä

Me autamme sinua kaikissa ruotsin kielen käännösasioissa. Saat meihin yhteyden, joko soittamalla toimistoomme tai täyttämällä oheisen tarjouspyyntölomakkeen. Voit myös lähettää meille sähköpostia. Projektipäällikkömme ovat perillä ruotsin käännöksiin liittyvistä yksityiskohdista ja avustavat sinua mielellään.

2019-11-22T13:12:59.8936351Z
Taina Henriksson
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Tainalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 50 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.