Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Saksa-portugali-käännökset

Saksa-portugali-käännökset

Ota yhteyttä jo tänään, jos tarvitset käännöksen saksasta portugaliksi!

Pikakääntäjä on tunnettu paitsi laadukkuudestaan, myös lyhyistä toimitusajoistaan. Olemme paitsi nopeita, myös nopeimmin kasvava käännöstoimisto Euroopassa. Valttikorttejamme ovat nopeuden lisäksi korkea laatu ja palvelu. Kaikesta huolimatta emme kuitenkaan ole sen kalliimpi kuin vastaavat käännöstoimistot. Itse asiassa, hintamme ovat usein alhaisemmat.

Esimerkiksi kieliparin saksa-portugali-käännöksestä veloitamme ainoastaan

€ 0,16 per lähdekielen sana. Sivustomme kautta voit itsekin kätevästi laskea alustavan hinnan käännöksellesi.

Myös ammattikieli käännetään virheettömästi

Pikakääntäjä pyrkii jatkuvasti korkeatasoisten käännösten toimittamiseen. Korkea laatu varmistuu sillä, että kääntäjämme ovat paitsi kääntäjäksi kouluttautuneita, myös puhuvat portugalia äidinkielenään. Tekstisi kääntäjä tuntee lisäksi tekstisi aihepiirin läpikotaisin, sillä kaikki kääntäjämme ovat erikoistuneet tiettyyn aihepiiriin ja siinä yleisesti käytettyyn alan termistöön.

Käännöksesi on meille tärkein

Käännösten nopea toimitus on mahdollista, sillä työskentelemme käännöstoimisto Pikakääntäjälle varta vasten suunnitellulla tietokoneohjelmalla, joka auttaa meitä koordinointipuolessa. Tämä madaltaa kustannuksia, ja varmistaa sen, että kaikki huomiomme suuntautuu pääasiaan eli käännökseesi samalla kun kirjanpidolliset ja laskutukseen liittyvät toimenpiteet kulkevat automaattisesti.

Kaipaatko lisätietoja tai haluatko kattavamman tarjouksen? Otathan tällöin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse. Projektikoordinaattorimme vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi.

2017-01-13T10:05:47.0417417Z
Henna van Doorn
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Hennalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 44 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.