Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Saksa-tanska-käännökset

Tanskan kieltä äidinkielenään puhuvat kääntäjät kääntävät tekstisi saksasta tanskaan. Lähetä meille käännettävä tekstisi sähköpostitse, niin saat meiltä sitomattoman käännöstarjouksen!

Saksa-tanska-käännökset

Kööpenhaminassa sijaitsevasta toimistostamme käsin johdamme kattavaa kääntäjien verkostoa, jotka puhuvat tanskaa äidinkielenään ja joiden kotipaikka on Tanska. Siten he ovat hyvin perillä maan historiasta ja kehityksestä ja käännösten kieli vastaa Tanskassa nykyään puhuttua ja kirjoitettua kieltä. Jos kuvittelet, että käännöspalvelumme on kallis, voimme yllättää sinut positiivisesti: täytä sivun oikeassa laidassa oleva tarjouspyyntölomake tai lähetä saksankielinen tekstisi sähköpostitse meille Projektipäällikkömme lähettää sinulle sähköpostitse ei-sitovan tarjouksen. ja tulet huomaamaan, ettei laadukkaan tanskankielen käännöksen tarvitse maksaa paljon.

Lukuisia erikoisaloja

Kääntäjämme eivät ole poikkeuksetta vain tanskaa äidinkielenään puhuvia käännösalan ammattilasia vaan heiltä löytyy lisäksi tietty erikoistumisala. Tietokannassamme on paitsi lainopilliseen ja kirjalliseen alaan, myös esimerkiksi urheiluun, matkailuun, kulttuuriin, historiaan, politiikkaan, kuningashuoneeseen, EU:hun, tiedotusvälineisiin tai journalismiin erikoistuneita kääntäjiä. Mikään erikoisala ei ole niin eksoottinen, etteikö kääntäjillämme olisi siitä kokemusta. Kaipaatko lisätietoja? Tavoitat meidät Kööpenhaminan toimistossa numerosta: +45 3915 8180. Voit keskustella toimeksiantoosi liittyvistä yksityiskohdista tarkemmin projektipäällikkömme kanssa. Voit tietysti soittaa myös sinua lähinnä olevaan toimipisteeseemme.

2017-01-13T13:09:10.1189394Z
Taina Henriksson
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Tainalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 44 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.