Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Käännöstoimistomme toimisto Berliinissä

Meillä on toimisto myös Saksassa. Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä sähköpostitse niin Project Managerimme vastaa sinulle pian.

Saksan kielen käännöstoimisto

Pikakääntäjän saksalainen käännöstoimisto on toiminut vuodesta 2001 Saksan markkinoilla nimellä Schnellübersetzer. Tästä syystä meillä onkin erittäin perusteellinen osaaminen saksan kielen lisäksi myös saksalaisesta kulttuurista. Halutessanne ilmaisen hinta-arvion käännöksellenne, ottakaa yhteyttä Project Manageriin sähköpostitse.

Hinta saksankieliselle käännöksellenne

Hinnoittelusysteemimme on selkeä. Laaja ja monipuolinen freelancer-kääntäjien rekisteri takaa sen, että voimme tarjota käännökset asiakkaillemme kilpailukykyisin hinnoin.

Nopeus ja asiantuntevuus

Teettäessäsi käännöksesi meillä, voit olla varma siitä, että saksankielinen käännöksenne toimitetaan nopeasti ja on käännetty kokeneitten ja saksaa äidinkielenään puhuvien kääntäjien toimesta. Määritämme kääntäjiemme erikoistumisalueet huolellisesti pysyäksemme ajan tasalla kunkin kääntäjän vahvoista puolista. Näin ollen oikeustieteellinen teksti annetaan kääntäjälle, jolla on tämän alan termistön perusteellinen tuntemus ja tekniset manuaalit käännetään kokeneen, tekniseen sanastoon erikoistuneen kääntäjän toimesta.

Yhteydenotto

Jos haluat lisätietoja käännöstoimistostamme, erikoisaloistamme ja työskentelytavoistamme, pyydämme sinua tutustumaan sivustoomme. Suomenkieliseltä sivustoltamme löytyy lisäksi linkit muiden maiden toimistoihimme.

2019-11-22T13:12:32.7606351Z
Fatima Vangen
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Fatimalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 42 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.