Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Saksa-ruotsi-käännökset natiivikääntäjiltä

Saksa-ruotsi-käännöksiin erikoistunut käännöstoimisto, käännökset saksasta ruotsiin.

Neuvomme sinua mielellämme puhelimitse tai sähköpostitse, jos kaipaat lisätietoja saksa-ruotsi-käännöksistä.

Liikesuhteet Ruotsin ja Saksan välillä lisääntyvät koko ajan. Me autamme sinua ylittämään vallitsevan kielimuurin. Tukholmassa sijaitsevasta toimistostamme käsin johdamme kattavaa kääntäjien verkostoa. He puhuvat ruotsia äidinkielenään ja heidän kotipaikkansa on Ruotsi. Siksi he ovat hyvin perillä maan historiasta ja kehityksestä ja käännösten kieli vastaa Ruotsissa nykyään puhuttua ja kirjoitettua kieltä. Jos oletat, että käännöspalvelumme on kallis, voimme yllättää sinut positiivisesti: Täytä sivun oikeassa laidassa oleva tarjouspyyntölomake tai lähetä saksankielinen tekstisi sähköpostitse meille Projektipäällikkömme lähettää sinulle sähköpostitse ei-sitovan tarjouksen. ja tulet huomaamaan, ettei laadukkaan ruotsin kielen käännöksen tarvitse maksaa paljon.

Lukuisia erikoisaloja

Kääntäjämme eivät ole poikkeuksetta vain ruotsia äidinkielenään puhuvia, vaan he ovat myös tiettyyn erikoisalaan erikoistuneita. Tietokannassamme on paitsi lainopilliseen ja kirjallisuuden alaan, myös esimerkiksi urheiluun, matkailuun, kulttuuriin, historiaan, politiikkaan, kuningashuoneeseen, EU:hun, tiedotusvälineisiin tai journalismiin erikoistuneita kääntäjiä. Mikään erikoisala ei ole niin eksoottinen, etteikö kääntäjillämme olisi siitä kokemusta. Jos kaipaat lisätietoja, ota yhteyttä sinua lähinnä olevaan toimistoomme?

2017-01-13T14:17:33.3162181Z
Taina Henriksson
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Tainalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 46 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.