Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Saksa-englanti-käännökset

Saksa-englanti käännöksiin erikoistunut käännöstoimisto, käännökset englannista saksaan

Lähetä meille kyselysi tai käännöspyyntösi sähköpostitse, niin otamme sinuun yhteyttä pian!


Meiltä saat saksankielisen tekstisi käännettynä englanniksi nopeasti. Pyydä sitomatonta tarjousta lähettämällä käännettävä teksti meille sähköpostitse. Projektipäällikkömme lähettää sinulle sähköpostitse ei-sitovan tarjouksen.

Ilmoita tarjouspyynnössäsi, milloin tarvitset tekstin käännettynä. Muista myös kertoa, onko teksti käännettävä amerikan- vai brittienglanniksi, sillä kielivarianttien välillä on eroja. Jos et ole varma, projektipäällikkömme neuvovat sinua mielellään.

Englannin kielen kääntäjämme ovat yksinomaan englanninkielen äidinkielen puhujia. Kun teksti on käännetty, se oikoluetaan ennen sen lähettämistä asiakkaalle. Näin se on heti valmis käytettäväksi!

Englannin kielen käännöstoimistomme

Olipa kyseessä minkä tahansa alan teksti, meiltä löytyy sille sopiva kääntäjä. Meiltä saat lääketieteen, talouden, tekniikan ja kaupan alan käännösten ohella myös lakitekstien käännökset, oikeustulkkaukset ja apostille-todistukset käännöksille, jotka tarvitsevat lainvoimaisuuden ulkomailla.

Tekstisi on hyvissä käsissä.

Englanninkielen freelance-kääntäjämme työskentelevät myös viikonloppuisin ja iltaisin, minkä ansiosta saat käännöksesi nopeaakin nopeammin. Pyydä käännöstarjousta sivun oikeassa laidassa olevalla lomakkeella tai lähetä heti tekstisi meille sähköpostilla. Projektipäällikkömme lähettää sinulle sähköpostitse ei-sitovan tarjouksen.

2017-01-13T13:04:50.7760077Z
Henna van Doorn
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Hennalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 44 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.