Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Suomi-viro-käännökset

Meiltä saat apua suomi-viro-käännösasioissa. Ota yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostitse. Suomenkieliset Project Managerimme kertovat mielellään lisää.

Käännökset suomesta viroksi nopeasti ja edulliseen hintaan

Käännöstoimisto Pikakääntäjän kautta saat suomi-viro-käännöksesi nopeasti ja vaivatta, ilman että maksat siitä turhia. Säännöllisesti päivitetyt hintatiedot löydät helposti Hinnat-sivulta. Voit siis laskea alustavan hinnan tavalliselle käännöksellesi suomesta viroksi. Halutessasi kattavamman hintatarjouksen, tai jos tarvitset virallisen, auktorisoidun kääntäjän leimaaman käännöksen, täytä tältä sivulta löytyvä tarjouspyyntölomake tai lähetä tekstisi sähköpostitse.

Todistettua ammattitaitoa

Virossa saattaa pärjätä englannin tai joskus jopa suomen kielellä, mutta esim. julkaistavalle aineistolle ja virallisille asiakirjoille asetetut vaatimukset ovat korkeammalla. Onkin suositeltavaa, että otat tällaisissa tapauksissa yhteyttä ammattikääntäjään. Käännöstoimisto Pikakääntäjän henkilökunta on valmiina etsimään tekstillesi sopivan kääntäjän, liittyipä tekstisi mihin aihepiiriin hyvänsä, aina yksinkertaisesta matkakertomuksesta monimutkaiseen tekstiin, jossa pienikin virhe saattaisi johtaa jopa oikeustoimiin.

Eri aihepiireihin erikoistuneet kääntäjät

Käytössämme on niin kaunokirjalliseen kuin lääketieteelliseen, tekniseen ja lainopilliseenkin tekstiin erikoistuneita kääntäjiä, mutta käännämme yhtä menestyksekkäästi niin urheilua, luontoa, ilmastoa, historiaa kuin talouttakin koskevat tekstit. Kaikki kääntäjämme ovat erikoistuneet tietyn aihepiirin tekstien kääntämiseen.

Halutessasi lisätietoa otathan yhteyttä Suomen Project Manageriimme. Se onnistuu helposti joko puhelimitse, sähköpostitse tai oheisen tarjouspyyntölomakkeen avulla. Hän avustaa sinua mielellään ja on selvillä hyvän käännöksen toteuttamiseen liittyvistä yksityiskohdista.

2017-06-14T14:00:05.5106084Z
Taina Henriksson
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Tainalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 46 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.