Suomi-kiina-käännökset

Suomi-kiina-käännökset

Haluatko lisätietoja suomi-kiina-käännöksistämme? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Kiinan kieli ei ole vain maailman laajimmin puhuttu kieli vaan se on myös nopeimmin kasvava kieli. Tästä syystä tarpeet kiinankielisille käännöksille kasvavat jatkuvasti. Kiinassa puhutaan useita kieliä, mutta useimmiten kun puhutaan kiinan kielestä, tarkoitetaan sillä mandariinikiinaa. Meillä on useita mandariinikiinan kääntäjiä listoillamme, mutta ota yhteyttä myös silloin jos tarvitset käännöksen muulle kiinan kielelle.

Kiinan kielen kääntäjämme

Meillä on listoillamme useita kiinan kielen kääntäjiä, joilla on hallussaan monen eri alan käännökset. Tämä tarkoittaa sitä, että Pikakääntäjä voi auttaa sinua esimerkiksi virallisten sopimuspapereiden, lainopillisen tekstin tai vaikka markkinointimateriaalin kääntämisessä. Kiinan kielen kääntäjämme asuvat Kiinassa, Yhdysvalloissa, Taiwanissa ja Singaporessa, joten heillä on kielen lisäksi myös kulttuurintuntemusta.

Toimitusajat ja laatu

Toimitamme kiinankielen käännöksesi hyvin lyhyellä toimitusajalla. Kääntäjämme työskentelevät nimittäin myös iltaisin ja viikonloppuisin. Kaikkien kiinankielen kääntäjiemme äidinkieli on kiina ja kääntäjät ovat toimineet ammatissaan jo monta vuotta. Tarkistamme myös kääntäjiemme erikoisalat ja tiedämme siksi tarkalleen yksittäisten kääntäjiemme vahvuudet ja heikkoudet. Tämä tarkoittaa sitä, että teknisistä käännöksistä vastaavat vain ja ainoastaan kokeneet tekniikan alan kääntäjät, lakikäännöksistä taas juridisiin teksteihin erikoistuneet kääntäjät.

Ilmainen tarjous

Lisätietoja käännöstoimistostamme, erikoisaloista ja työtavoistamme löydät verkkosivustoltamme. Tavoitat meidät nopeimmin sähköpostitse. Projektipäällikkömme lähettää sinulle ilmaisen ja sitomattoman tarjouksen. Muistahan mainita tarjouksessa myös sen, mihin mennessä tarvitset valmiin käännöksen.

2017-01-13T10:08:15.1515512Z

Elina Niemi
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Female83950
customer service
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 52 kääntäjältä olemme saaneet 4,9 pistettä 5:stä mahdollisesta.