Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Suomi-portugali-käännökset

Tarvitsetko suomi-portugali-käännöksen? Lähetä meille käännettävä tekstisi sähköpostitse, niin teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen käännöstyöstä.

Laadukkaat suomi-portugali-käännökset

Käännöstoimisto Pikakääntäjän kautta saat laadukkaat suomi-portugali-käännökset. Kaikki kääntäjämme puhuvat kohdekieltä äidinkielenään ja heillä on kielen lisäksi myös paikallisen kulttuurin tuntemusta. Halutessasi hintatarjouksen, täytä tältä sivulta löytyvä tarjouspyyntölomake tai lähetä tekstisi sähköpostitse. Ilmoitathan samalla onko kyse Portugalin vai Brasilian portugalista niin osaamme valita kääntäjän oikein.

Tarvitsetko suomi-portugali käännöksen?

Käännöstoimisto Pikakääntäjän henkilökunta on valmiina etsimään tekstillesi sopivan kääntäjän, liittyipä tekstisi mihin aihepiiriin hyvänsä, aina yksinkertaisesta matkakertomuksesta monimutkaiseen tekstiin, jossa pienikin virhe saattaisi johtaa jopa oikeustoimiin.

Eri aihepiireihin erikoistuneet kääntäjät

Käytössämme on niin kaunokirjalliseen kuin lääketieteelliseen, tekniseen ja lainopilliseenkin tekstiin erikoistuneita kääntäjiä, mutta käännämme yhtä menestyksekkäästi niin taidetta, luontoa, historiaa kuin talouttakin koskevat tekstit. Kaikki kääntäjämme ovat erikoistuneet tietyn aihepiirin tekstien kääntämiseen. Tarvitset sitten virallisen, auktorisoidun kääntäjän leimaaman käännöksen tai tavallisen tekstikäännöksen, on Pikakääntäjä oikea paikka.

Halutessasi lisätietoa otathan sähköpostitse yhteyttä Project Manageriimme. Hän avustaa sinua mielellään ja on selvillä hyvän käännöksen toteuttamiseen liittyvistä yksityiskohdista.

2017-06-15T06:16:21.8956116Z
Fatima Vangen
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Fatimalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 46 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.