Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Suomi-tanska-käännökset

Käännöstoimisto englanti-tanska, käännökset englannista tanskaan.

Ammattitaitoiset käännökset tanskalaisilta natiivikääntäjiltä. Lähetä meille käännettävä tekstisi sähköpostitse, niin saat meiltä ilmaisen tarjouksen sitoumuksetta!

Kööpenhaminassa sijaitsevasta toimistostamme käsin johdamme kattavaa, tanskaa äidinkielenään puhuvien ja Tanskassa asuvien kääntäjien verkostoa. Kääntäjät ovat hyvin perillä kotimaansa historiasta ja kehityksestä ja hallitsevat Tanskan nykykielen, sekä puhutun että kirjoitetun, täydellisesti. Jos kuvittelet, että käännöspalvelumme on kallis, voimme yllättää sinut positiivisesti. Täytä sivun oikeassa laidassa oleva tarjouspyyntölomake ja lähetä meille suomenkielinen tekstisi sähköpostitse. Projektipäällikkömme lähettää sinulle sähköpostitse ei-sitovan tarjouksen. Tulet huomaamaan, ettei laadukkaankaan tanskan kielen käännöksen tarvitse maksaa paljon.

Lukuisia erikoisaloja

Kääntäjämme eivät ole poikkeuksetta vain tanskan äidinkielen puhujia, vaan myös tiettyyn erikoisalan käännöksiin erikoistuneita. Tietokannassamme on paitsi lainopilliseen ja kirjalliseen alaan, myös esimerkiksi urheiluun, matkailuun, kulttuuriin, historiaan, politiikkaan, kuningashuoneeseen, EU:hun, tiedotusvälineisiin tai journalismiin erikoistuneita kääntäjiä. Mikään erikoisala ei ole niin erikoinen, etteikö kääntäjillämme olisi siitä kokemusta. Kaipaatko lisätietoja? Tavoitat meidät Kööpenhaminan toimistossa numerosta : +45 3915 8180. Projektipäällikkömme kanssa voit keskustella toimeksiantoosi liittyvistä yksityiskohdista tarkemmin. Hän puhuu myös suomia. Voit tietysti soittaa myös sinua lähimpänä olevaan käännöstoimistoomme.

2017-06-15T06:19:55.7239923Z
Fatima Vangen
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Fatimalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 46 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.