Pika
kääntäjä
Aikaansa edellä
Aikaansa edellä

Laadukkaat käännökset suomesta turkiksi

Suomi-turkki-käännökset

Suomenkieliset projektipäällikkömme auttavat sinua suomi-turkki-käännösasioissa. Ota yhteyttä sähköpostitse ja lähetä käännettävä tekstisi meille. Saat ei-sitovan tarjouksen paluupostissa.

Käännöstoimisto Pikakääntäjän avulla saat tasokkaat suomi-turkki käännökset vaivatta. Halutessasi hintatarjouksen täytä tältä sivulta löytyvä tarjouspyyntölomake tai lähetä tekstisi sähköpostitse.

Todistettua ammattitaitoa

Lomaillessasi Turkissa pärjäät melko varmasti englannin kielellä. Tilanne muuttuu, kun suunnittelet liiketoimintaa Turkkiin tai olet ostamassa sieltä loma-asuntoa. Silloin tarvitset monesti materiaalisi turkin kielelle tai turkinkielisen materiaalin käännettyä suomen kielelle. Tällaisissa tilanteissa on suositeltavaa ottaa yhteyttä asiansa osaavaan käännöstoimistoon. Käännöstoimisto Pikakääntäjän henkilökunta on valmiina etsimään tekstillesi sopivan kääntäjän, liittyipä tekstisi mihin aihepiiriin hyvänsä. Meillä on kokemusta niin yksinkertaisista matkakertomuksista kuin monimutkaisimmista teksteistä, joissa pieninkään virhe ei ole toivottu. Teemme käännöksiä niin yksityis- kuin yritysasiakkaille usean vuoden kokemuksella. Meidän kautta saat myös auktorisoidut käännökset helposti ja vaivatta. Skannaa aineistosi ja lähetä se meille sähköisessä muodossa niin laitamme sinulle ei-sitovan tarjouksen.

Monipuoliset ja kokeneet kääntäjät

Käytössämme on niin kaunokirjalliseen kuin lääketieteelliseen, tekniseen ja lainopilliseenkin tekstiin erikoistuneita kääntäjiä, mutta käännämme yhtä menestyksekkäästi niin urheilua, luontoa, ilmastoa, historiaa kuin talouttakin koskevat tekstit. Kaikki kääntäjämme ovat erikoistuneet tietyn aihepiirin tekstien kääntämiseen ja he asuvat kohdemaassa, joten kielen lisäksi myös paikallinen kulttuuri on heille tuttu.

Ota yhteyttä projektipäällikköömme sähköpostitse tai täytä oheinen tarjouspyyntölomake. Hän avustaa sinua mielellään ja on selvillä hyvän käännöksen toteuttamiseen liittyvistä yksityiskohdista.

2017-01-18T14:09:49.5062068Z
Henna van Doorn
Keskustele suoraan asiantuntijan kanssa

Asiantuntijamme on valmiina vastaamaan kaikkiin kysymyksiisi

Lähetä Hennalle sähköpostia
Ammattikääntäjät valitsevat meidän käännöstoimistomme. Pikakaantaja on kansainvälisen kääntäjäjärjestön ProZ:n liikejäsen. 44 kääntäjältä olemme saaneet 5,0 pistettä 5:stä mahdollisesta.